07 toukokuuta, 2013

Pinkki ranskis työkaverille

Omista kynsistä ei eilen tullut julkaisukelpoisia, niin esittelen teille nyt juuri ennen vappua työkaverille tehdyn lakkauksen. Hän halusi pinkin ranskiksen. Esiteltyäni pinkit lakkani, hän valitsi essien Lightsin ja OPIn I Lily Love You'n.

Ensin huollettiin kynsinauhat, jonka jälkeen viilasin kaikki kynnet samanmallisiksi, samanmittaisiksi niitä ei kuulemma tarvinnut saada.

Hänellä oli kauniin värinen ja tasainen kynsipeti luonnostaan, joten jätin ranskislakan pois, ja aluslakkana on vain Color Clubin Stuck on You. Kärjissä on kaksi kerrosta Lightsia ja kerros I Lily Love You'ta.

Hän halusi, että leimaisin jotain, ja valittiin kuvioksi kukat Konadin laatasta m25. Kärjet rajattiin valkoisilla pisteillä, ja sain vielä laittaa kristallit kynsipedille :)
Tarvikkeet tuli lueteltuakin jo, mutta laitoin vielä kuvan :)

Näistä tuli tosi nätit, ja olivat monta päivää pysyneet hyvänä. Nyt on kaksi pelkoa voitettu, toiselle ranskiksen tekeminen, ja toiselle leimaaminen. En uskonut onnistuvani kummassakaan :D

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet. Mulla on vielä ylitsepääsemättömänä pelkona tuo toiselle leimaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Se on kyllä ajatellut vaikeaksi, varsinkin sen kohdistamisen ;) Sillä laitettiinkin varovaisesti vain muutamaan kynteen, muttei se loppuviimein niin vaikeaa ollutkaan ;D

   Poista
 2. Tosi kauniit, herkät ja keväiset, mutta silti kivan värikkäät. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hän teki kyllä hyviä valintoja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)