14 toukokuuta, 2013

Kauniin lakan muka koristelin

Eilen sain kynsille ihanan China Glazen Cha Cha Cha'n, johon rakastuin heti! Sain tän yhtenä vaihtiksena Sannulta, ja ihmettelen suuresti, miksi tämä ei voinut hänen valikoimiinsa jäädä, mutta aina parempi mulle ;)

Kolme kerrosta tarvitsi, ja kuvissa aavistuksen kuultaa kärjet läpi, mutta ihanan kultaisen kimalluksen ansiosta sitä ei livenä huomaa.


Olis vain pitänyt leimata tämä kultaisella koukerolla, niin kuin aluksi oli suunnitelmissa. Menin kuitenkin sotkemaan vihreillä leimauslakoilla, jotka otin pois, kun ei ne sitten erottuneet taustasta. Aikaa alkoi olla kovin vähän enää, joten läiskin kultaiset perhoset hölmöihin paikkoihin, ja kaiken kamaluuden kruunasi ympärille töpötelty OPIn Oy-Another Polish Joke. Ei jaksanut enempää siivoilla sormia, ja käsiasennotkin hieman ontuu, kun en olisi yhtäkään sekuntia halunnut tässä lakkauksessa posettaa ;D

-Color Club, Stuck on You
-China Glaze, Cha Cha Cha, 3 kerrosta
-siirtokuvat
-OPI, Oy-Another Polish Joke
-Seche Vite

Yhdeltä sekamelskalta nämä näytti livenäkin, koska kaikki oli liian kimaltavaa. Harmi, että näin kauniin lakan piilotin "koristeluiden" alle. Tämä ehdottomasti tulee vaatimaan paikkansa toisenkin kerran kynsillä alkukesästä. Jos olisin siihen mennessä keksinyt sen ylle jotain kauniimpaa ;)

Kiitos muuten kaikille kyselyyn vastanneille, vaikka kyselylomake hieman takkuilikin. Lakkauskilpailua siis tiedossa ensi viikon alussa, teema on ollut mulla mielessä jo vuoden verran, niin kauan kuin ajatus koko kilpailun järjestämisestäkin ;)

10 kommenttia:

 1. Ihanan valloittava vihreä! Nää on just sellaisia vihreitä jotka iskee muhun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin ihana, yhtään ei haittaa kullan sävy tässä, jännä kyllä ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihanan kesäinen väri :)

   Poista
 3. Kaamee vihreä, just ihana sulle ;) <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelinki, että se saattoi olla vihreä, josta et tässä tykännyt :D Tästä tuli kyllä yksi mun (monista) lempparivihreistä ;)

   Poista
 4. Upea vihreä, juuri mun silmään miellyttävä lakka. Täytyy ehkä koittaa jostain metsästää tämä kyseinen lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Fani! :) Tämä on kyllä kaunis, toivottavasti löydät ;)

   Poista
 5. Tosi upeita lakkauksia! Mullakin on jotain kynsipostauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo linkki ei vienyt minnekään?

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)