28 toukokuuta, 2013

Kynsibloggaajien miitti 25.5.2013



Suurin osa miitin osallistujista onkin ehtinyt jo kirjoittaa oman postauksensa, omani tulee hieman myöhässä. Meiltä on tosiaan n. 600km Helsinkiin, joten pari päivää meni autossa istuessa ;) Juuri tähän miittiin mulla oli mahdollisuus lähteä, ja olin niin onnellinen, kun mahduin siihen mukaan!

Isosta osasta kuvia kiitän Sinikilpikonnaa, jonka kuvia sai käyttää tässä postauksessa. Olin oman kamerani laittanut valmiiksi, ja ostanut vartavasten kameralaukunkin, mutta niin se vain iloisesti jäi meidän eteiseen ;D Mun ottamat kuvat on sitten otettu iPhonella.

Miitti järjestettiin Helsingin Hakaniemessä. Tilat olivat viihtyisät, ja juuri sopivan kokoiset meidän 17 hengen porukalle :)




Sissi oli tehnyt kauniit nimikyltit jokaiselle, joissa oli bloggarin nimimerkki ja blogin nimi.


 Musiikista vastasi Suvi, ja miitille oli tehty oma soittolista Spotifyihin.



Miitti aloitettiin alkumaljoilla, joka oli TradeTrackerin tarjoamaa Fresitaa. TradeTrackeriä edustaneet Lotat olivat myös mukana avustamassa miitin järjestelyissä, ja käytännön asioissa.


Alkumaljojen jälkeen jatkettiin heti ruokailulla, jossa oli ensin tarjolla suolaiset syötävät. Shiny oli tehnyt quinoasalaatin, Sissi kanasalaatin ja Suvi oli leiponut ihania suolaisia hyrriä, coctailtikut olivat Sinikilpikonnan käsialaa :) Tarjolla olleet vuokaleivät ja patongit olivat Kakku & Leipä Keisarin tarjoamat.




Suolaisen ja makean tarjoilun välissä meitä lähti muutama hakemaan hieman juotavaa. Vaikka Fresitaa olisi ollut edelleen tarjolla pitkin iltaa ;) Sen jälkeen ehdimme vielä jälkiruoalle. Kakku & Leipä Keisari oli tehnyt ihanan luomumansikkakermakakun ja herkullisen juustokakun. CupCaket oli Suvin käsialaa, jotka toinen TradeTrackerin Lotta oli kuorruttanut mansikkakermalla :)




Makean tarjoilun jälkeen jaettiin goodie bagit, ja pidettiin arvonta, jossa kaikki olivat voittajia ;) Lisäksi jokainen sai vielä käydä valitsemassa NailCityn lahjoittamasta Zoyan ständistä itselleen mieluisan lakan!



Arvontaa ja lahjapusseja olivat sponsoroimassa L'Oréal Finland, Love It!, Adenina, MiMax, Hyvinvoinnin Tavaratalo, Elle, CityShoppari ja Kynsikauppa.com ja Lush. Esittelen sitten omassa postauksessaan myöhemmin oman kassini sisällön ;)

Sitten jatkettiin vapaalla seurustelulla ja kirpistelyllä. Esittelen saaliini samalla kuin lahjatkin.


Meillä oli vielä kymmenestä eteenpäin VIP-pöytä varattuna yökerho Namusta. Harmi, etteivät kaikki enää lähteneet jatkoille mukaan. Ihanalta terassilta 6. kerroksesta oli näkymä Rautatietorille. Tarjolla oli kuohuviiniä ja vodkaa 6l pullosta :D Jatkoista kiitos menee TradeTrackerille!


Ilta oli aivan mahtava, itse luovutin yhden jälkeen, koska seuraavana päivänä oli pitkä matka takaisin kotiin. Tämä oli ensimmäinen miitti, johon osallistuin, eikä se olisi voinut olla onnistuneempi!

Tässä vielä kollaasi kaikista illan sponsoreista, suuri kiitos teille!


Ja kaunis kiitos kaikille, jotka teitte miitistä niin ihanan, kuin se oli :) Erityisesti järjestäjille, Suville, Shinylle, Sissille ja Sinikilpikonnalle! Sinikilpikonnaa saamme kiittää suurimmasta osasata tämän postauksen kuvista, hän kuvasi ahkerana koko illan! Ja koska kaikkien valmisteluiden jälkeen onnistuin jättämään oman järkkärini kotiin :D

Tässä lista ihanista bloggareista, jotka mulla oli onni tavata livenä! Valitettavasti kaikkien kanssa ei ehtinyt jutella niin paljoa, kuin olisi halunnut, mutta toivon että näemme vielä ;)

shiny-nailart.blogspot.fi
passionfornails.blogspot.fi
sinikilpikonna.blogspot.fi
betternailday.blogspot.fi
lifeandnails.blogspot.fi
lifeofbambi.blogspot.fi
embosnails.blogspot.fi
papaijameri.blogspot.fi
www.nails1820.blogspot.fi/
rakkauskynsiin.blogspot.fi
edeskynnet.wordpress.com
aisinilandia.blogspot.fi
sulokynnet.blogspot.com
40kyntta.blogspot.fi
lilaalakkaa.blogspot.fi

Tässä vielä yhteiskuva, aseteltiin kädet söpösti sydämen muotoon :D


Myöhemmin tänään tai viimeistään huomenna tulossa vielä postaus mun lahjapussin sisällöstä, sekä lakoista, jotka olivat saaliina kirppistelystä :)

16 kommenttia:

  1. Et oo yhtään myöhässä, mäkin aamuyöhön väsäsin omaa postausta. Täytyy varmaan käydä itekin lukemassa, mitä tuli suollettua. =D
    Sulle mä rupeen väsää sitä lakka listausta. =)
    Oli tosi mukava tavata ihan livenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääasia, kun sai kirjoitettua, enkä ollut edes ihan viimenen ;) Oli kyllä tosi kiva nähdä! Ja enää ei pelota tällaiset miitit niin paljoa, kuin ennen tätä :D

      Poista
  2. Todella mahtavalle kuulosti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olikin :) Seuraavaa tilaisuutta odotellessa ;)

      Poista
  3. Teillä on ollut vissiin tosi kivaa :) Hienoja kynsiä kaikilla tossa kuvassa :D Järjestettäisköhän jossain kynsimiittejä lapsille :DD Kun mä oon 11:D Oon kyl törmänny muutamaan muuhunkin nuorempaan lakkaajaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa oli, vaikka mua aluksi jännitti, kun oon melko ujo :D Onhan teitä nuorempiakin paljon, teidän täytyy suunnitella yhdessä miitti, johon kaikki sitten pääsee :)

      Poista
  4. kivoja kuvia, on varmasti ollut mahtava miitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi Sinikilpikonnalla oli järkkäri mukana ;D Miitti oli kyllä vielä mukavampi, kuin osasin odottaakaan :)

      Poista
  5. Ilta oli kyllä kokonaisuudessaan komea kattaus! Tuntuu että alan jo toistella itseäni kun joka miittipostaukseen käyn vielä hehkuttelemaan, mutta niinhän se nyt vain oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todellakin upea ilta :) Musta tuntuu ihan samalta, mutta pitää sitä nyt iloita, kun ei tiedä milloin seuraava kerta tulee :D

      Poista
  6. Sä sait suht onnistuneen kuvan tuolta jatkoilta! :) Oli kyllä kiva tavata ja toivottavasti nähdään pian uudestaan. ...Etkä muuten ollut niin myöhässä kuin minä, kun vasta äskin suolsin postauksen ulos :D On ollu vähän kiireitä kesäkurssin ja työn kanssa. Rupesin opiskelemaan venäjää!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin ainoa, josta sai edes vähän selvää :) Voin vain kuvitella, miten opiskelut työn ohella vie aikaa, itsellä ei sentään ole ollut tässä kuin kaksi iltavuoroa :D

      Oli kyllä ihan huippua nähdä livenä, ja toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi ;)

      Poista
  7. Kivan postauksen säkin olet saanut aikaan!

    Ja hyviähän noi puhelinkuvat on, turhaan oot vaatimaton ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) On kai ne ihan hyviä puhelimella otetuiksi, mutta kalpenee kyllä Sinikilpikonnan kuvien rinnalla :D

      Poista
  8. rakastan näitä sun kynsiä ja postauksia! Oot mun mielestä taitavin kynsibloggaaja minkä oon nähny:)!

    ittellänikin kynsiblogi, oon kyl vähän eri ikäluokkaa kun sä mut jos kiinnostaa nii:
    pienetsuloisetkynnet.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Pahoittelen, että on jäänyt vastaamatta, jostain syystä kommentit ovat menneet roskapostiksi :/

      Kiitos paljon kehuista, kivasti sanottu! ;) Pitääpä käydä kurkkimassa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)