27 toukokuuta, 2013

Miittikynnet ja miittiniittimekko

Olin lauantaina erittäin onnistuneessa miitissä monen ihanaisen kynsibloggarin kanssa :) Postausta miitistä en saanut vielä aikaiseksi, oltiin eilen vasta myöhään kotona. Yritän kuitenkin huomiselle saada sen aikaiseksi ;) Esittelen kuitenkin nyt kynnet, joilla lähdin miittailemaan. Mun piti lakata nämä jo perjantaiaamuna, koska perjantaille oli myös illanviettoa tiedossa, ja lauantaiaamuna lähdettiin aikaisin tien päälle.

Kynsien piti mätsätä kahteen eri asuun, mutta mun tapauksessa se kuitenkin on suht helppoa, kunhan käyttää mustaa :D Sain lopulta mahtavan idean kynsille, ja kerroinkin Kynsikoristelut-ryhmässä, että jos täytyy kynsien laitto ottaa varman päälle, niin ala ihmeessä tekemään leimattua puolikuuta. Ja vielä lakalla, joka muistuttaa koostumukseltaan sulanutta juustoa.

Ihan kivuttomasti ei tämä lakkaus siis syntynyt, väänsin sitä varmasti kaksi tuntia, johon lasketaan mukaan onneksi kuivumisajat. Tein ensin puolikuun rajaustarrojen avulla, jotka olivat vähän miten sattuu kynnellä, joten korjailtavaa oli melko paljon. Sen jälkeen leimasin päälle seittiä. Kohdistus ei ole mun vahvin osaamisalue, joten siivottavaa tuli, varsinkin kun olin ottanut jo tarrat pois. Tässä vaiheessa kynnen tyvi oli ihan sotkuinen liuenneesta aluslakasta ja puolikuuta suojanneesta Seche Vitestä, joten puhdistin sen ihan kokonaan lakattomaksi vanupuikolla. Se jätti kivoja karvoja, joita sitten nypin pinseteillä pois. Laitoin aluslakan uudestaan vain kynnen tyveen, hieman liiallisen määrän, joten se oli pitkin kynsinauhoja. Lisää putsattavaa! Olin jo unohtanut, millä nämä oli alunperin tarkoitus rajata, joten tein vain palloja tärisevin käsin hopeisella lakalla.

Tässä kuvat, kaikkien vaiheiden jälkeen osaan jopa melkein tykätä näistä. Ainakin ovat tekijänsä näköiset.
Sitten se mekko, jota pidin miitissä. Pääntiessä on pari riviä hopeisia niittejä, joten siitä "värit" kynsillekin. Kuva on otettu edellisenä päivänä, joten korut ei ole kuvassa.


Huomiselle tiedossa siis postausta kynsimiitistä itsestään, kunhan saan kaikki tuliaisetkin kuvattua ja ladattua ;) Postauksia ovat siitä ovat tähän mennessä jo tehneet ainakin  E-S, Sinikilpikonna, ja Veera :)

12 kommenttia:

 1. Kynnet on niin upeat ettei uskoisi, että tekovaiheessa on vähän vastustanut:) Asukin oli ihan napakymppi, melkein hävetti oma arkinen habitus varsinkin jatkoille siirryttäessä koska munhan ei ollut tarkoitus sinne lähteä:D

  Olit kyllä tyylikäs! Oli tosi kiva nähdä livenä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Mun mielestä oli kiva, että ihmiset olivat itsensä näköisiä! Mua taas meinasi välistä nolottaa, kun ajattelin pukeutuneeni liikaa... Mutta ei ne vaatteet miittiä tehnyt, vaan ihmiset! :)


   Todellakin oli kiva nähdä! Kiitos tässäkin miitin järjestämisestä, ylitsevuotavan ylistävä postaus tosiaan tulossa vielä myöhemmin ;)

   Poista
 2. Nää oli kyllä aivan mielettömät ja sopi sulle ihan täydellisesti! Muutenkin oli ihan superia nähdä livenä. Vähän jäi harmittamaan, että jatkot jäi välistä, mutta ehkäpä noita mahdollisuuksia tulee toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oli todellakin kiva nähdä! Oliko teillä kiva Tallinnan reissu kuitenkin? Että ei niin paljoa harmita, kun sai pirteänä lähteä reissuun ;)

   Poista
 3. Tuli nyt vain jostain mieleen, vaikka ei liity postaukseen mitenkään. Mutta mistä olet hankkinut Essien Shine of the timesin? En ole löytänyt sitä cittareista eikä Kickseistä Jyväskylässä, Vaasassa tai Tampereella.
  Kiitos!

  Ps. Teet todella ihania lakkauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin sen TransDesignilta. Se ei kuulu essien perusvalikoimaan, joten voi olla mahdotonta löytää se ihan kaupasta. Nettikirppiksiä ja ebaytä kannattaa kokeilla, ja onhan sitten samantapaisia lakkoja muilta merkeiltä :) Esim. China Glazen Luxe & Lush ja Color Clubin Snow Flakes.

   Kiitos kaunis kehuista :)

   Poista
 4. Nää kynnet oli taidokkaat ja sopi kyllä mainiosti tyyliisi. Oli niin hienoa että ajelitte pitkän matkan Helsinkiin saakka että pääsit miittiin, oli tosi kiva tavata sut!
  Miittipostausta odotellen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kyllä mahtavaa tavata, ja ehdottomasti kaiken autossa istumisen arvoinen miitti! :)

   Poista
 5. Nää on kyllä todella hienot kynnet! Aika kauas lähdit kyllä miittiin asti, mutta mitäpä ei blogisiskojen vuoksi tekisi...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Sillä ei olekaan tullut aiemmin miitteihin osallistuttua, kun ovat niin kaukana täältä yleensä. Onneksi päätin kuitenkin juuri tällä kertaa lähteä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)