01 toukokuuta, 2013

Omalla tavallaan vappukynnet

Nyt näytän teille mun "vappukynnet", siis kynnet, joilla olin vappuaaton ja -päivän. En mitään teemakynsiä jaksanut tehdä, mutta yritin jotain värikästä kuitenkin :)

Lakkasin kynnet CG:n Laser Limella, jonka ostin Adeninasta. Mulla ei levittyvyyden kanssa ollut isompia ongelmia, kolmella kerroksella sain peittävän. Ainoastaan yksi kynsi meinasi kaljuuntua, ja siihen laitoin neljännen kerroksen :)

Tässä kuvat ulkona ja sisällä pelkästä lakasta. Tässä oli voimakkaampi holoefekti kuin osasin olettaa, ihanasti lineaarisen ja hajanaisen väliltä! Sisäkuvassa lakan väri on oikeampi, mutta oli pakko kuvata tämä myös auringossa ;)Halusin leimata näihin jotain, ja valitsin leimauslakaksi OPIn DS Extravagancen. Se toimii hyvin leimailussa, mutta on ihan siinä rajalla, että jääkö läpikuultavaksi. Toimii paremmin punasävyisten päällä, mutta ei se nyt kauhean huonolta tässäkään näytä ;) Lisäsin vielä kirkkaat holostrassit sopivaan kohtaan kuviota. Nyt on taas sisä- ja ulkokuvat. Kerkesin juuri ja juuri valmiiden kynsieni kanssa viimeisiin auringonsäteisiin (en ainakaan tunnusta hätäilleeni koristelujen kanssa) :D


-Color Club, Stuck on You
-China Glaze, Laser Lime, 3-4 kerrosta*
-leimat OPI DS Extravagance, laatasta A29**, XL-stampperilla**
-2,4mm kirkkaat holostrassit**
-Seche Vite
*tuotteet ostettu Adeninasta
**tuotteet ostettu alennuskoodilla MiMaxilta

Ainakin oli vapuksi jotain väriä kynsillä. Ensi postauksessa esittelenkin sitten ne mustat niittikynnet, todennäköisesti jo huomenissa :) Tähän loppuun vielä aloittelevan valokuvaajan kuvituskuva:


Toivottavasti kaikki viettivät oikein ihanan vapun! Itsellä varmasti kuluva kuukausi menee yrittäen päästä vapun aikana kertyneistä kaloreista eroon ;)

10 kommenttia:

 1. Säähän et tykkää yhtään tosta laser limestä ja voisit luovuttaa sen mulle eikö vaan? :) Mut ihanat noi kynnet joka tapauksessa, ei yhtään auta tota mun laser lime-kuumetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tykkääkään, kehuin sitä vain, että joku veis sen pois multa ;D Mutta kiitos!

   Poista
 2. Näyttävät kynnet!! Mulla tuli kanssa yhdessä vuorokaudessa sen verran ylimääräisiä kaloreita että loppukuun varmaan pärjää niillä... huh huh, nyt takas ruotuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nämä juhlapyhät on kyllä pahoja, onneksi ovat harvemmassa ;)

   Poista
 3. Ihana lakkaus ja lakka ja vielä ihanampi leimaus. Pitäis itsekin uskaltaa leimailla eri sävyperheen väreillä, nämä on kyllä upeat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mulla kans tahtoo välillä olla vaikeuksia sovitella värejä yhteen, mutta nämähän melkein toimi ;)

   Poista
 4. Tosi magee väriyhdistelmä, sopii hyvin, kauniit kynnet :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)