29 toukokuuta, 2013

Herkkää minttua

Tässä postauksessa on pitkästä aikaa kynnet näytillä ;) Heti maanantaina kun oli aikaa lakata kynsiä, halusin jotain ihan erilaista, kuin monta päivää olleet puolikuut. Ensimmäisenä kaikista uutukaisista valitsin kokeiltavaksi Zoyan Neelyn. Valitsin sen kaikista tarjolla olleista Zoyan lakoista, koska mulla ei aikaisemmin ole näin herkän väristä minttua. Minttuja toki löytyy, mutta ne ovat tummempia ja jotenkin sameampia.

Sain tällä kolmella kerroksella hyvän pinnan. Lakka meinasi karkailla kynsinauhoille, mutta näin vaalean värin kanssa se ei ollut isokaan ongelma. Zoya on mulle vielä uusi tuttavuus, tämä on vasta kolmas lakkani, mutta ainakin tämä kuivui nopeasti.

Olisin leimannut tähän valkoisen kuvion, mutta mun valkoinen leimauslakka on jo kovin paksua, niin päädyin siirtokuviin. Kärkiin vielä kerros Nufua, joka on hieman ujosteli kameraa.





-Color Club, Stuck on You
-Zoya, Neely, 3 kerrosta*
-siirtokuvat
-Nfu'Oh, 037
-Seche Vite
*miittiin lahjoittanut NailCity

Kynsinauhat on hieman päässeet huonoon kuntoon, tämän lakkauksen jälkeen sain nekin vihdoin kuosiin. Päivän näillä kynsillä malttoi olla, kauemminkin olisin viihtynyt, mutta piti päästä jo kokeilemaan seuraavaa lakkaa ;)

18 kommenttia:

  1. Söpöset! Ihanan hempeä väri ja sopivat koristelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Väri oli kyllä niin ihana, olin ensin varma, että siitä tulee kynnellä tummempi :)

      Poista
  2. Ihanat kynnet! Hempeä väri ja kiva glitteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Tuo Nufu oli kyllä nätti, en käsitä, miksi siitä haluttiin luopua :D

      Poista
  3. Tämä on kynsilläkin ihanan raikas, omat hempeätkin mintut ovat enemmän sinisiä kun tässä on kunnolla vihreää. Pitääpä laittaa tämä lakka korvan taakse. Water decalit sopivat nätisti koristeluiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mun mintut on taas olleet jotenkin tunkkaisia ja harmahtavia tähän verrattuna, että oli kyllä hyvä valinta :)

      Poista
  4. Ihana hemppis-minttu, omatkin mintut on huomattavasti tummempia.. ehkäpä joskus itsekin tuohon saataisi sortua. Ja nätit koristelutkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sama juttu minttujen kanssa, mutta niin kuin Dima ylempänä kommentoikin, tämä on raikas :) Ja kiitos kehuista :)

      Poista
  5. Mä melkein otin itse kans tuon lakan mutta päädyin sitten toiseen. Aivan ihana sävy ja ihanat kynnet muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Meinasin vielä siinä ständillä seistessäni ottaa jonkun muun, mutta onneksi otin tän kuitenkin! Ei sais olla noin paljoa vaihtoehtoja :D

      Poista
  6. Tykkään näistä tosi paljon! =) Zoya on mulle vieras merkki siinä mielessä, että itsellä ei ole ainuttakaan. Teillä taisi olla tosi kiva miitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli sellaset herkkikset :) Zoya on tosiaan itsellekin uusi tuttavuus, koska vasta toisen kerran lakkaan sillä. En ole uskaltanut hankkia, etten vain mene ihastumaan taas yhteen kalliiseen merkkiin :D Miitistä jäi kyllä kivat muistot, kaikki sujui siellä niin hyvin, ja ihmiset oli ihania :)

      Poista
  7. Ääh! Toi Neely on NIIN ihana!! Arvaa vaan ihastelinko sitä (ja muita Zoya-lakkoja) ennen kun toin ne miittiin :p ...Suloinen lakkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli niin kauniin pastellisia ne kaikki lakat, etten meinannut osta valita :D Mutta hyvän valinnan tein, ja kiitos kehuista :)

      Poista
  8. Oih, mikä herkkis! Mullakin on Zoyaa kynsillä, tosin turkoosia, ja se tummui kynsillä yli mun sietorajan, mut siitä blogissa tuonnempana. =)
    Mulla kans levis oikein huolella kynsinauhoille, ja muutenkin ei se suti oo oikein näin pitkille kynsille suotuissa. Tikuttaessa käyttäytyi moitteetta, joten ehin jo ilahtua sen toimivuudesta. Joutuu tässä kohta pakosti muutenkin llyhentää kynsiä, ni täytyy testata uudelleen joku toinen Zoya. =D
    Mulla ois sulle lappu:
    http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2013/05/lila-laaaaaaaaaaaaaaaaaavs-juu.html ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään siis odottamaan postausta tuskaisen tummasta turkoosista :D Ja kiitos muistamisesta :)

      Poista
  9. Mun oli paljon helpompi valita mun Zoya kun oli vain kaksi jäljellä :D

    Mut tää on kyl kans tosi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Aina on kyllä niin ihanan helppoa, kun ei ole vaihtoehtoja :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)