02 toukokuuta, 2013

Niittikynnet

Yritän kovasti venyttää tämän postauksen aloittamista, kun en oikeasti haluaisi julkaista näitä kynsiä :D Kynsissä ei sinänsä mitään vikaa ollut, en vain saanut kuvattua niitä hyvin.

Nämä on tehty joskus viikko sitten, kun piti äkkiä saada kynnet illanviettoa varten. Halusin niittejä kynsille, ja pohjalakaksi mustaa. Mustaksi valikoitui GOSHin Black Passion, ajattelin metallisen mustan olevan jännä pohja niiteille.

Sitten niittien kiinnitykseen. Mun piti alunperin tehdä kaikki kynnet niin kuin tein nimettömät ja peukut, mutta sinni loppui kesken :D Siksi jotkut pyramideja muistuttavat kyhäelmät tyvissä.
-Color Club, Stuck on You
-GOSH, Black Passion, 2 kerrosta
-2mm niittejä*
-Seche Vite
*tuotteet saatu Born Pretty Storesta

En siis saanut kovin edustavia kuvia näistä kynsistä, mutta olivat oikeinkin kivat livenä. Pitää vain hankkia hopeisia kartioniittejä vielä jostain, niin saisi vielä näyttävämmät kynnet ;)

14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! noi niitit on just tyylikkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tykkäsin itsekin kyllä :)

   Poista
 2. Näyttää jotenkin nahkamaiselta tuo lakka, varmaan nuo niitit tuovat siihen niin kontrastia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpäs näyttääkin! En ollutkaan huomannut/ajatellut, ennen kuin nyt, kun sanoit :)

   Poista
 3. Kiinnitin samaan huomiota kuin Bambi, näyttää tosiaan nahalta tuo lakka:)
  On helppo samaistua tuohon asettelun työläyteen, joskus on tosi puuduttavaa nitkutella paikalleen jotain strasseja tai niittejä.. Mikrohelmiä en aio edes kokeilla:D Kivat on kyllä nää kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli kyllä ensin tarkoitus tehdä nämä microhelmillä, mutta epäilin niiden pysyvyyttä (ja ehkä myös mun hermojen kestävyyttä) ;) Mutta kiitos, oli näissä oma viehätyksensä :)

   Poista
 4. Hienot kynnet! :) Niittikynnet rules!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Näitä pitäisi kyllä harrastaa useamminkin ;)

   Poista
 5. Mistä saat ideat sun näihin(aivan ihaniin) kynsiin? Tarkoitan tässä kaikkia sinun kynsiä! Mistä saat ideat ja inspiraation kynsiin ja kynsien koristeluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis kehuista! :) Enimmäkseen päätän ensin lakan, jonka jälkeen alan kaivelemaan laattoja ja muita koristeita, ja mietin mikä siihen voisi sopia. Monesti teen myös toisinpäinkin ;) Ideoita saan myös toisista kynsiblogeista, ja googlailemalla. Ihanimmat ideat jää mieleen, ja niitä sitten myöhemmin toteuttelen. Ja yritän aina muistaa mainita, jos idea on tullut joltain toiselta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)