11 toukokuuta, 2013

Kesäiset kynnet, sekä parin kultaisen leimauslakan vertailua

Lakkavaihtokaupoissa saatu OPIn Nice Hands...Great Nails! -lakka pääsi vihdoin kynsille. Mulla ei tämän väristä lakkaa ennestään ollutkaan, ja vastoin odotuksia tykästyin kovasti. Nyt aloin yhtäkkiä himoita pastellioransseja lakkoja, joista en ole aiemmin välittänyt :D


Arvelin tämän olevan läpikuultava, ja jouduinkin lakkaamaan neljä kerrosta. Onneksi tämä kuitenkin kuivui nopeasti, koska olin suunnitellut tämän päälle leimauksen :) Valitsin kultaisen leimauslakan, ja köynnöskuvion. Näistä tuli juuri sellaiset kuin aluksi ajattelinkin, hämmentävää.

-Color Club, Stuck on You
-OPI, Nice Hands...Great Nails!, 4 kerrosta
-leimat XL-laatasta M, Barry M - Gold Foil, XL-leimasimella*
-Seche Vite
*tuotteet ostettu alennuskoodilla MiMaxilta

Sitten siihen mainittuun pikkuvertailuun. Aloitin leimaamaan China Glazen Passionilla, mutta se tuntui liian voimakkaalta tämän lakan päälle. Vaihdoinkin parin kynnen jälkeen Barry M:n Gold Foiliin, joka on aavistuksen hennompi, ja se sopikin näihin paremmin. Ero ei kuitenkaan ollut niin valtava, että olisin alkanut poistamaan kahta jo leimattua kuviota, vaikka haluankin pitää koristelut samanlaisina molemmissa käsissä. Päätinkin sitten ottaa kuvat, kun kerran niitä tuli rinnakkain käytettyä :) Kuvassa oikea käsi, aloitan aina lakkaukset ja koristelut siitä.Niinkuin näkee, niin Passion on aavistuksen tummempi, kuin Gold Foil. Leimausjäljessä ei sen sijaan ole paljoa eroa, ainakaan tällä kuviolla. Ja näiden koostumuksessakin on pieni ero, Passion on aavistuksen karkeampi, kuin Gold Foil.

Passion on helpommin saatavilla, tätä lakkaa myydään kotimaisissa verkkokaupoissa, esim. MiMaxilla ja Adeninassa. Barry M:n olen tilannut Asokselta.


Mutta itse tykkäsin kovasti näistä kynsistä, väri on niin kaunis, ja mun kokoelmassa ainoa laatuan. Malttaisi vain poistaa nämä äitienpäiväkynsien tieltä ;)

14 kommenttia:

 1. Ihana oranssi! Harmi kun on niin huonosti peittävä, muuten olisin laittanut heti tilaukseen.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä nätti! Pitänee etsiä vastaava sävy, vaikka ihan peruscremenä :)

   Poista
 2. Ompas vain kaunis lakka ja hyvin sopii tuo kultainen leima tuohon. Ja kiitos tuosta vertailusta, oon aina pohtinutkin, että kuinkahan nuo kaksi eroavat toisistaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja ole hyvä! Kiva, jos on yksi miettimisen aihe vähemmän ;) En kyllä ymmärrä, miksi olenkaan tilannut kaksi kultaista leimauslakkaa :D

   Poista
 3. Tosi ihanat kynnet ja nätit leimaukset!

  VastaaPoista
 4. Nätit, noi leimaukset on ihanat! Toi lakan väri on ihana, mulla onkin suht saman sävyinen, mutta merkkinä Catherine Arley :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti sun lakka on peittävä ;)

   Poista
 5. Ihana tuo lakka! :) ja miten nätit kynnet taas! :)

  VastaaPoista
 6. Oolalaa, siinä se nyt sitten on! Tosi nätti sun kynsillä ja kiva että tykkäät :) harmi tosiaan toi 4 kerrosta :/ Kiitos viel vaihtareist :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kehuista ja vaihtareista! :) Tämä oli kyllä niin ihana väri, että otan tämän kyllä kuorrutuslakaksi jonkun sopivan päälle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)