04 toukokuuta, 2013

Kevyttä ja kukkaista

Mulla on ollut OPIn Altar Ego jo aika monta kuukautta, piti oikein tarkistaa, niin tämä on jo syyskuussa ostettu :D En vain ole keksinyt sille käyttöä, ja nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni sen kanssa.

Lakassa on läpikuultava vaaleanpunainen pohja, voimakkaalla siniliilalla vivahteella. Mun mielestä liian läpikuultava käytettäväksi yksinään, ja liian voimakas ranskiksen pohjalle. Lakkasin kuitenkin sillä ensin yksinään, ja valitsin koristeeksi väreihin sopivat siirtokuvat.

Tuijottelin kynsiä, enkä tykännyt niistä yhtään. Kärjet kuulsi liian paljon läpi, ja meinasin jo luovuttaa. Lakkasin kuitenkin kärkiin hieman Models Ownin Indian Oceania, jossa on vaaleansinisellä pohjalla saman sävyisiä hippusia. Tämä peitti kärkiä sen verran, että annoin kuitenkin näiden jäädä kynsille. Päiväksi.
-Orly, Nail Armor
-OPI, Altar Ego, 3 kerrosta
-Models Own, Indian Ocean
-siirtokuvat*
-Seche Vite
*tuotteet ostettu Adeninasta

Näin läpikuultavien lakkojen kanssa pitäisi kynnet olla hyvässä mallissa. Itsellä ei tällä hetkellä ole, ja siksi en ehkä tykännyt koko lakkauksesta. Eli tänään on sitten tiedossa hieman viilailua ;)

Haluaisin tässä toukokuun aikana vielä järjestää teille lukijoille jotakin pientä kivaa, ja palkintokin olisi valmiina. En vain millään osaa päättää, järjestäisinkö arvonnan vai lakkauskilpailun :D Laitoinkin sivupalkkiin kyselyn, joka on viikon voimassa. Sen jälkeen teen päätöksen :)

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Paremmalta näyttää kyllä kuvissa kuin livenä, tällä kertaa ;)

   Poista
 2. Mulla on kans ongelmia tämäntyyppisten lakojen kanssa, ei kynnet oo varmaan ikinä niin siistit että voisi käyttää. Mulla on monta OPIa, joista oon aatellu luopua kun en pysty/halua näitä käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä tilasin vielä kaksi uutta läpikuultavaa lakkaa, mihin niidenkin kanssa joutuu :D

   Poista
 3. Ihanat kynnet ensinnäkin! Sitten ajattelin vielä perustella, että vaikka laitoinkn tuonne kysymykseen vastaukseksi arvonta, niin sen takia, että yleensä lakkauskilpailun voittavat ne, jotka ovat jo pitkällä kynsiharrastuksessaan = heillä on varmasti jo paljon kynsiaiheista tavaraa, kun taas aloittelijat tuskin pärjäävät kisoissa ja he juuri tarvitsisivat uusia vehkeitä ja tarvikkeita, tämä oli vain minun mielipiteeni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)

   Tuo oli kyllä hyvä huomio :) Molemmissa on kyllä puolensa, toisaalta lakkauskilpailussa on tehty jotakin voiton eteen, ja parempi mahdollisuus saada palkinto, kuin monen sadan arvan joukosta :) Ja näin bloggarina arvonnasta saisi palautetta, kun taas lakkauskilpailu olisi jännittävä järjestää :) Sillä laitoinkin kyselyn, kun en osaa päättää :D

   Poista
  2. Kyllä, on lakkauskilpailussakin puolensa, tai jos sitten jakaisit hieman erilaisia palkintoja, ettei vaan ne siisteimmät voittaisi, vaan jos olisi vaikka pienempiä palkintoja, mutta useammille :D

   Poista
  3. Jos tulee lakkauskilpailu, niin on pääpalkinto, osallistujien kesken arvottava palkinto sekä äänestäjien kesken. Ja tietysti ne on sitten pienempiä, kun maksan palkinnot itse ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)