06 maaliskuuta, 2012

Pinkkiä, mustaa ja höyheniä

Tilasin joku viikko sitten höyheniä jotka oli tarkoitettu ihan nail art -käyttöön. Vähän oli hankalaa yrittää suunnitella muuta lakkausta höyhenen ympärille, siispä päädyin käyttään samoja värejä.

Siis nuo höyhenethän on valtavia. Ne pitää leikata kynnelle sopivaksi, ja tässä en onnistunut yhtään :P Turmelin kaksi höyhentä täysin, pari tällaista haituvaa jäi jäljelle. Etäisesti ne tietysti höyhentä muistuttaa, mutta nekin sain klimppiin jotenkin :D Helpot olivat kuitenkin kiinnittää ja hyvin pysyivät, vähän viilasin tuota "ruotoa" ohueammaksi kun meinasi lakan alta tuntua. Seuraavaksi haluan kokeilla sellaista höyhennauhaa, joka näyttää paljon kätevämmältä :)

Meinasin jättää höyhenen taustan valkoiseksi, mutta päädyinkin sutimaan siihen pari kerrosta OPIn Sit Under the Apple Treetä, jota en ollut vielä testannut. Mun mielestä kivempi näin :)




-Orly, Nail Armor
-OPI, Strawberry Margarita, Lady in Black, Alpine Snow ja Sit Under the Apple Tree
-OPI, DS Top Coat
-OPI Drip Dry
-Höyheniä

Näköjään olis voinu aluslakanki laittaa vielä OPIlta :D En vain tykkää niistä, mun mielestä Orlyllä on parempia. Tässä alla vielä kuva tämän viikon ostoksista:


Sally Hansenin Shall We Dance? joka tuskin tulee päätymään koskaan kynsille. Ellei satu olemaan läpikuultava jolloin voi jäädä ranskislakaksi. Lorealin FrenchRiviera, joka oli kivan pastellinen. Tämän päivän ostokset Emotionilta, OPIn Big Apple Red ja Goshin luomiväri 002 Turquoise. Mun luomivärilaatikko pullistelee sinertäviä ja vihertäviä luomivärejä, mutta mä vaan aina rakastun niihin ;) Oli muuten vaikea valinta, kun tuo Big Apple Red ja OPI Red olivat vierekkäin, mutta valitsin tämän koska oli creme. OPI Red oli aavistuksen shimmerinen, mutta saattaa sekin joskus lähteä matkaan ;) Vaikken edes viihdy ihan punaisessa lakassa, mutta kyllähän niitä pitää olla, ja mun Rimmel vetelee jo viimeisiä.

20 kommenttia:

  1. Tosi ihanat! Tahtoo kans noita höyheniä kokeiltavaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos on yhtään hahmotuskykyä (mulla ei!) niin ne saa varmasti leikeltyä vielä kivemman näköiseksi :)

      Poista
  2. Nämä on kyllä ihan ylisöpöt kynnet! Mä en varmaan uskalla ikinä kokeilla noita höyheniäkäään niinkuin en kuivakukkiakaan;D...

    Mä tykkään niin paljon pilkuista ja nuo on just täydellisiä!:D Hahah, kiinnitän huomiota epäoleellisimpaan asiaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun mielestä nuo pallot viekin aika paljon huomiota höyhenkynneltä :D

      Poista
  3. Tahdon tuollaiset mustat pinkeillä palloilla!

    Höyhenkynnetkin on hauskat!

    VastaaPoista
  4. Mua kiinnostais kovasti myös kokeilla höyheniä, mutta pelkään juurikin sitä, että leikkelen ne isot höyhenet vaan silpuksi, enkä saa mitään käyttökelpoista kynnelle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan kävi juurikin näin :D Mutta eiköhän se harjoittelun kanssa ala sujumaan ;)

      Poista
    2. No, ostin nyt yhden höynenpaketin testiin kun kävin Cesarsilla, katsotaan miten käy! :D

      Poista
    3. Innolla jään odottamaan ;) En kovin paljoa ole näitäkään blogeissa nähnyt

      Poista
  5. Mä tykästyin noihin täpläkynsiin, ihanat! Höyhenet ei taas oo mun juttu ollenkaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ei näin ekalla kerralla ollut minunkaan, mut kaikkea pitää kokeilla :D

      Poista
  6. http://nunnunkynnet.blogspot.com/2012/03/top10-400-lukijaa.html

    Haaste blogissani :)

    VastaaPoista
  7. Tosi söpöt höyhenkynnet! Mun kokeilu höyhenten kanssa meni sen verran perseelleen, että ite en vielä vähään aikaan viitsi kokeilla uudestaan. xD Aika jännä muuten, kun meidän iskä harrastaa kalastusta ja tekee itse perhoja ja sillä on just tollasia samanlaisia ihania höyheniä. Ei uskois mitä kaikkea muutakin voi käyttää sekä kynsiin että perhoihin. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei se ihan helppoa ollutkaan, mullakin saattaa mennä hetki ennenku värkkäilen taas ;) Perhoista ja vieheistä oliskin hyvä hakea inspistä myös kynsiin, pitäisköhän vierailla Rapalan sivuilla ;)

      Poista
  8. ihanat kynnet!!! ja tuo höyhen on tosi mielenkiintone, ite en oo sellasta kokeillukkaa:oo! Eksyin just tänne blogiis ja tää on tosi upee, rupeen todellakin lukijaks!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ja tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)