10 maaliskuuta, 2012

Meet Me on the Star Ferry

Tässä se toinen ei-niin-kiva -OPI-lakka, mistä eilen mainitsin. Kaikkien kauhistelujen ja pettymysten kautta sain kuitenkin tällaista aikaiseksi :)

Lakkasin kynnet OPIn Meet Me on the Star Ferryllä, jonka olin joskus ajattelut näyttävän swatcheissä kivalta. Vaan eipä tämäkään miellyttänyt omilla kynsillä :D Lakka on tuollainen tylsä kuparin/terran ruskea, joka pullossa taittoi myös aavistuksen liilaan. Seassa on hitusen holomikroglitteriä (?!) joka sekaan ei juuri kynsillä näy.

Pitkään mietin miten tämän saisi pelastettua jotenkin kivaksi, ja päädyin isohkoihin leimoihin, jotka vie lakalta pois huomiota ;) Kokeilin shinyn arvonnasta joskus syksyllä voittamaani Fab Ur Nailsin leimauslakkaa, ja tällä oli ihanan helppo leimata. Kuviot ei levinneet yhtään, ja yllättäen osuinkin suurin piirtein oikeisiin kohtiin :D Leimausten jälkeen näistä tosiaan tulikin ihan kivat.

-Orly, Nail Armor
-OPI, Meet Me on the Star Ferry, 2 kerrosta
-leimat konadin laatasta m59, Fab Ur Nailsin leimauslakalla
-Konad, Top Coat

Saatiin geelaukset tehtyä kaverille, niistä postausta myöhemmin. Kolme ja puoli tuntia "vain" kesti, puoli tuntia parannusta edellisistä :D

Arvonta on ollut viikon verran käynnissä, ja toinen viikko vielä aikaa osallistua! Jos et ole vielä osallistunut, arvontaan pääset TÄSTÄ, tai oikeasta sivupalkista ylhäältä :) P.S. Muistathan lukea säännöt tarkasti ;)

14 kommenttia:

 1. Onpas söpöt <3 Juuri eilen katselin Star ferrya Emotionilla ja ihmettelin miksi sitä hehkutetaan niin paljon :D Ei ollut ihan mun makuun :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mieteinki viitsinkö ostaa tätä, kun oli pullossa niin tylsännäköinen. Ostin silti, ja kynsille saatuani kadutti :D

   Poista
 2. noihan on tosikivat! :) Leimaukset onnistui ihan älyttömän täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on harvinaista kyllä :D

   Poista
 3. Oho, nuo leimaukset on onnistunut kyllä ihan täydellisesti! ;o Voi kumpa joskus itsekkin osaisin noin hyviä leimauksia tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ei mulla yleensä kyllä näin hyvin onnistu ;)

   Poista
 4. Ihanat! :) ja tosiaan niinkuin Cira ylläni kirjoittaa, miten onkin noin täydellisesti onnistuneet leimaukset :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei parane tottua tähän kuitenkaan :D

   Poista
 5. Hei mä taisin onnistua liittymään myös google käyttäjäraadin kautta lukijaksi! Yritän nimittäin lisäillä sitä mun sivuille myös, kun kyselyitä tuli et onnistuisko se:D.. Ja jossakin näin wordpress blogissakin sen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuit :) Se ois kyllä kiva jos saisit sen lisättyä, aika monen mutkan takana muuten lisätä googlen lukulistalle wordpressin blogeja :)

   Poista
 6. Itselläni on juuri tuo sama väri, mutta kuvauksesta en juurikaan tunnista, minusta väri aivan ihana! Ei mitenkään tylsä, vähän erikoinen. Mutta sehän on vain minun mielipide :D Mut hienot kynnet kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin se on "kauneus" jälleen katsojan silmässä :D

   Poista
 7. Mitäs kaikkia leimauslakkoja on olemassa? Mistä saa, minkä merkkisiä?

  VastaaPoista
 8. Itse käytän pääasiassa Konadeja, joita saa suomenkin verkkokaupoista. Konadin leimauslakkoja on paljon eri värejä, ja maksavat noin 5€, niitä saa esim. Sanna Taralta ja CesarsShopista. Noita Fab Ur Nailsin lakkoja saa tilattua Fab Ur Nailsin facebook-sivuilta, hintaa en tiedä koska olen saanut omani. Myös jotkut tavalliset kynsilakat käy leimaukseen, kunhan ovat tarpeeksi pigmenttisiä, kokeilemalla selviää ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)