28 maaliskuuta, 2012

Ostospostaus!

Suuri ostospostaus! Ei kannata lukea, jos ostokset ei kiinnosta :D


Tässä ensimmäisenä Emotion ostokset. Huomasin hyllyssä OPIn Pirates of the Caribbean -kokoelman lakan Steady as She Rose, ja se oli saatava :) Kaunis, ei liian vaaleanpunainen, vähän harmahtava sävy, käytinkin sitä Kiina-kynsissä. Melko vieressä oli kaksi lakkaa, I Mainely Eat Lobster, ja My Address is Hollywood. Meinasin ottaa molemmat, mutta olivat niin lähellä toisiaan, että otin vain "hummerin" kun se oli aaivstuksen kirkkaampi :) Tänään pyörähdin taas siellä töiden jälkeen, ja ostin GOSHin luomivärikvartetin Aquarius, ja pari lakkaa. Tumman harmaata minulla ei vielä ollutkaan, nyt Miss Greyn ansiosta on. Lisäksi koska olen GOSHin Gold-lakasta tykännyt, ostin sille kaveriksi Silverin, vaikka hopeisia lakkoja alkaakin ehkä olla jo liikaakin :D Hypistelin myös tänään opeja, mutta oon niin ylpeä itsestäni, kun en ainuttakaan ostanut! ^^


Pretty.filtä tilasin Urban Decayn glitterlinereita, olin niin ihastnut siihen kullanpronssiseen, minkä tilasin aiemmin. Paketissa oli kolme eri sävyä, kauniita kaikki. Käytinkin niitä jo Sateenkaari-meikissä, paitsi hopeista.


Pahoittelut, kuvasin ostoksia eri kertoina, nämä OPIt tuli sitten tuplasti. Yritin selvitä vähemmällä kuvamäärällä, enkä ihan tiennyt miten ryhmitellä näitä :P CesarsShopista tosiaan tuli tilattua kaksi Color Clubia, jotka esittelinkin eilisessä postauksessa. Lisäksi Konadin vihreä ja punainen leimauslakka.

Sanna Taralta tilasin varsin kynsikiekkoja (ei kuvassa), ja kaksi tyhjää nail art pen -putkiloa (kuvassa vain yksi). Kolmen kokoisia valkoisia helmiä hyrrässä, ja lisäksi ostin kynsinauhatyöntimen. Joillekkin joille teen lakkauksia on kovin kiinni kasvaneet kynsinauhat, tämä on siihen oiva apuri ;) Kaupanpäällisenä sain kultaista ja hopeista glitter dustia.

Kirjakaupasta glittereitä, olivat paketissa, joka maksoi 10,90€ ja jokaisessa putkilossa on 14g. Olivat siis halpoja verrattuna "kynsille tarkoitettuihin" ;)


Anttilasta kaksi essietä Dive Bar -kokoelmasta, nimikkolakka Dive Bar ja Trophy Wife (nähty Turkki-kynsissä). Oon ihan rakastunut essien lakkoihin, harmi kun niiden kokoelmissa ei ole aina kuin vain pari lakkaa jotka kiinnostaa, aika perusvärejä siis.


Ja vielä LUSHin tilaus <3 Paljon paljon kehuttu Lemony Flutter! Tuoksu jakaa mielipiteitä, itse siitä tykkäsin :) Tämä vain imeytyy hitaanlaisesti, pitkäksi aikaa jää öljyiset kynsinauhat. Itseäni tämä vähän häiritsee. Sokerikuorinta huulille. Tämä oli tosi ihana, rakeet vain sulavat huulille, ja huulet jää ihanan pehmeiksi! Tätä ei silti kannata nuoleskella, ei ollut kovin hyvää :D Sitten tuli hammastahnatabletteja, ja pinkkiä väriä antava huulivoide. Charity Potin otin kokeeksi, mutta se oli aika ällön hajuista :P Kaupanpäälliseksi sain yllärinä jalkakuorintapalan :)

Sellaisia hankintoja. Mainitsinkin aiemmin, että vielä olis tulossa kaksi tilausta TD:Ltä ja yksi Chez Delaneyltä. TD:ltä tulee yhteensä 15 värilakkaa (miten niin kontrolli petti?), ja Chez Delaneyltä vihdoinkin Nfu Oh:n holo #65 ja Aqua Base! Lisäksi parit siirtokuvat tilasin, niitä on siellä valtava valikoima :) Ainakin yksi TD:n paketti pitäisi tulla jo tällä viikolla, en malta oottaa :D

4 kommenttia:

 1. oih, paljon ihania ostoksia! Hei minullakin on tuo I eat mainely lobster jeij! Se on kyl oiva lakka kesää ajatellen :)
  Sitten kun saat TDn paketin niin luulen että sinulle iskee pahemman kerran ostoskrapula haha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Lobster on kyllä ihana lakka, teinkin juuri siitä jutun, kun eilen sillä lakkasin. Kyllä se ostomorkkis tulee, kun katsoo pankkitiliä, ja sen unohtaa, kun saa kaikki ihanuudet kynsiinsä :D

   Poista
 2. Ihania ostoksia! Ja voi kääk tänne on tullut paljon postauksia mun lomailun aikana;D Nyt on hommaa katsella ja kommentoida..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Innostuin vähän tilailemaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)