29 maaliskuuta, 2012

Halppislakka peitettynä timanteilla

Huomaattekos, miten on jälleen nokkela otsikko? Ja miten muuten yleensä täytyy kommentoida otsikkoa, ja myöhemmin sitten selittää kuvista samat jutut? Otsikko on kuitenkin laitettu, ja kuvat on mitä on. Ehkä se on kaavoihin kangistumista, ja itse tykkään pitää postauksissa tietyn rakenteen. Saattaa kuulostaa typerältä, mutta näin se vaan mulla on :D

Ei oikeastaan taaskaan ollut ideoita, ja päätin vihdoin kokeilla tuota yhtä ja ainoaa Golden Rosen lakkaa joka mulla on. Oikeastaan halusin vain punaisen pohjan tuolle Flormarille, mutta ihastuinkin GR:n väriin :) Laitoin kuitenkin nimettömiin vielä Flormaria, ja kiva sekin oli :)

Tämä Golden Rose on mattalakka, tai tässä tapauksessa melkein matta, siinä on pientä jotain hippusta, ja pinnasta tulee enemmänkin himmeästi hohtava. Otin siitä kuvan, josta aika hyvin näkyy pinta, laitan sen postauksen loppuun. Laitoin lakkaa vain yhden kerroksen, ja se peitti ja levittyi kuin unelma. Kuivuikin nopeasti :) Ehkä uskallan ostaa toisenki GR:n lakan, olin vain lukenut niin huonoja arvosteluja näistä, etten ollut uskaltanut kokeilla ;)

Sitten olikin vielä neljä kynttä per sormi ilman koristeluja, ja hetken mietiskeltyäni laitoin osalle kynttä Color Clubin Covered in Diamondsia. Mun mielestä näistä tuli ihan kivat :) Tietysti, koska CiD teki osasta lakkaa kiiltävän, piti laittaa päällyslakka koko kynnelle.
 Tässä vielä kuva pelkistä lakoista:-Orly, Nail Armor
-Golden Rose matte velvet, 106, 1 kerros
-Flormar, U05, nimettömässä 1 kerros
-Color Club, Covered in Diamonds
-OPI, DS Top Coat

Huomenna ei tulekaan postausta, kun työkaveri kutsui muut työpaikan naiset luokseen paljuilemaan. Ihanaa, en olekkaan ennen ollut paljussa :) Kynnet tein tänään, ja niissä pitäisi pystyä olemaan lauantaihin asti. Tosi vähän aikaakin oli tehdä, ja niinhän siinä kävi, että naista tuli ihan kamalat! Hyvä kun kehtaa ihmisten ilmoille lahteä :D Näistä lisää sitten lauantaina!

6 kommenttia:

 1. Huomasin vain, että tosta lakkalistasta taitaa puuttua toi Flormarin lakka :) Ei mua haitannu, mut oli pakko huomauttaa :DD

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli yllätys tuo väri kyllä, pullossa näyttää tumman viininpunaiselta :)

   Poista
 3. Huih (: Luin koko sun blogin alusta loppuun aivan ihania kuvia ja tekstejä! :) teet niin ihania kynsiä <:

  Itekin oon alkanut vähän aikaa sitten tekemään kynsiä :) Käy vilkasee jos kiinnostaa :)
  http://fanny1991blog.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Siinä saatto mennä vähän aikaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)