12 maaliskuuta, 2012

DS Coronation - taas

Näin eilen tämän Belegwenin ihanan lakkauksen, ja halusin itsekin kokeilla hololakalla leimausta holopohjalle :D Kiireesti aloin poistaan edellisiä ja lakkaamaan, että ehtisin auringossa kuvata. Niin vain sitten kävi, että kun olin saanut kaikki kerrokset lakattua, niin taivas oli jo täysin pilvessä :D Kahdesti aiemminkin olen tämän lakan kanssa yrittänyt osua aurinkoon, tuloksetta :P

Yritin silti leimauksia Color Clubin Wild at Heartilla, mutta ne ei ihan sujuneet... Sain leimaukset nätisti poistettua pohjan kärsimättä, ja päätin jättää sinälleen. Tämä Coronation muuten vaati neljä kerrosta tähän peittävyyteen, ja mieli teki laittaa viideskin, mutta jätin sit kuitenkin :P Lakassa on kirkas pohja, ja se on täynnä pientä hologlitteriä.

Onneksi lakat kestivät työpäivän, ja sain kuin sainkin aurinkokuvat :D Tässä holoefkti ei tosiaan ole kummallinen, mutta lakka on silti kaunis. Pidän tästä vaaleanhopeasta väristä tosi paljon :) Ja vaikka holoefekti ei ole voimakas, se erottuu silti huonossakin valossa, niinkuin sisäkuvista näkee.


-Orly, Nail Armor
-OPI, DS Coronation, 4 kerrosta
-OPI, DS Top Coat

Toivottavasti kukaan ei muista, että lupasin tästä viikosta teemaviikon... Nyt hävettää, ja pahoittelen, mutta en ehtinyt tehdä montaakaan lakkausta valmiiksi. Enkä uskalla jättää sen varaan, että joutuisin postata ns. saman päivän kynnet, jolloin ei olis varaa epäonnistua :D Eiköhän se ensi viikolla saada käyntiin!

10 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis tuo kuva 3. Ihanat kynnet ja kaunis lakkaus :) !

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis lakka! Harmi kun eivät leimaukset sitten onnistuneet.. Pitäisi itsekin kokeilla lisää tuota leimausta hololakoilla, pitäisi vaan ensin saada lisää hololakkoja hommattua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina ei ihan suju :D Mä huomasin kans, että mulla ei ole yhtään kunnollista hololakkaa, tilanne on korjattava! ;)

   Poista
 3. tosi kaunis lakka :) ja älä hätäile teemaviikon kanssa, eiköhän me jakseta odotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei pitäisi lupailla mitään bloginkaan puolella, jos ei ole ihan varma, että ehtiikö ;) Mutta kiva jos jaksatte, eihän aihettakaan ole vielä edes kerrottu :D

   Poista
 4. Teemaviikkoa odotellessa.. ;) ..Mukava katsella näitä muita lakkauksia! Ps. Kauniit!
  Nyt oon ihastunut holoihin ja kaikki värit näköjään miellyttävät silmää:D Haluan lisäää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäki haluan lisää holoja, tämä kun ei oikeastaan edes ole :D Ensi viikoksi saan kyllä teemaviikon, muutama lakkaus jo jemmassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)