28 maaliskuuta, 2012

Hohtoa, helmiä ja hummeria

Oon mä vaan niin nokkela, ks. otsikko ;) Täytyi sitä postata vielä eilen tehdyt kynnet tälle päivää, ettei jää liikaa rästiin. "Pöytälaatikossa" on muutamat julkaisemattomat kynnet, mutta laitan ne joskus jos ei ole mitään muutakaan julkaistavaa.

Jostain syystä halusin kynsille OPIn I Eat Mainely Lobsterin. Se on kyllä niin kauniin värinen :) Peitti hyvin kahdella kerroksella, ja levittyi hyvin. Tässä yksilössä oli vain sekundasuti, harotti miten sattuu, niin vähän leikkelin sitä :P

Yritin tähän kultaisia leimailuja päälle, mutta yhden kynnen jälkeen totesin ettei ne erotu. Tästä kynnestä siis lakat pois, ja uusi tilalle. Ei ollut kauaa aikaa miettiä enää monimutkaisuuksia, siispä ajattelin kokeilla miltä Shine of the Times näyttäisi tämän värin päällä :) Suht tylsältähän se näytti, toi vain kultaisen hohdon kynsiin. Lisäilin sitten kolmea eri kokoa helmiä, ja tämä alkoi jo näyttää kivalta.

Jonkinlaisia kuvia tuli, ei niin hyviä kuitenkaan. Muutkin on valittaneet, kun lakan väriä ei saa kuvissa näkymään oikein, ja lisäksi miten voi kuvata hohdetta? Tässä kuitenkin kuvasaalis joka saa nyt edustaa tätä lakkausta.


-Orly, Nail Armor
-OPI, I Eat Mainely Lobster, 2 kerrosta
-essie, Shine of the Times, 1 kerros
-3 eri kokoa helmiä
-OPI, DS Top Coat

Oon alkanut kokoamaan blogille lisää välilehtiä, muun muassa linkkisivua ja esittelysivua. Luulis, että ei keksi näihin postauksiin kirjoitettavaa, mutta näyttää näköjään riittävän... Oon ollut tänään harvinaisen puheliaalla tuulella, töissäkin mulla oli tosi hiljainen ja ujo harjoittelija opastettavana, puhuin vaan koko ajan saamatta juurikaan vastauksia :D Mutta mitäs se haittaa, jos on tosi hyvällä tuulella ;)

12 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertaiset kynnet! Helmet oli näihin ihan nappivalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jotenkin vain tuli valkoinen mieleen, kun katsoin tuota lakkaa :)

   Poista
 2. Todella kauniit kynnet! Ja mahtava tuo I eat mainel lobster! Täydellinen kesälakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun mielestä oli itseltä jännittävä valinta, kun en pidä vaaleanpunaisesta enkä korallista. Tämä on molempia, ja tykkään :D

   Poista
 3. hihii :) mistäs noita OPi:ja hankit? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinenki on hyvällä tuulella :D Emotionista ostan, ja tilaan TransDesignilta jenkeistä kun siellä on halpaa. Mutta ainakin Nelly myy kans niitä, mut ihan normihinnalla :)

   Poista
 4. tuo on niin paras lakka tuo lobsteri haha :) Ja sopii sulle tosi hyvin! Ja noi helmenpuolikkaat näyttää tosi hyvältä, mainio yhdistelmä!
  Saako udella missä olet töissä? :) Tai siis mitä teet ammatiksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tokihan saa udella, se on tulossa siihen esittelyyn, mutten saa aikaiseksi julkaista sitä :D Oon töissä laboratoriossa (kemia, ei TK) ja oon siis laborantti :)

   Poista
  2. anoppinikin on laborantti ! :D tosin sairaalassa

   Poista
  3. Aijaa :) Se onkin vähän erilaista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)