07 maaliskuuta, 2012

Pilattu crackle

 Tässä postaus tunti sitten tehdyistä kynsistä. Aloin kirjoittamaan sitä kynsienhoitopostausta, mutta se olikin niin pitkällinen projekti, että katsotaan jos saan huomenna valmiiksi :D Tässä postauksessa näkyvät nyt lyhennetyt kynteni. Valtavan lyhyeksi en niitä kuitenkaan viilannut, vaan jätinn n. 1,5mm valkoista osaa jäljelle. Pari-kolme milliä näistä kuitenkin lähti :)

Tavoilleni uskollisena yritin jälleen yhdisää kaksi kokeilematonta lakkaa samaan lakkaukseen. Ajatuksena punainen ja kulta kuulosti hyvältä, ja se vielä yhdistettynä crackleen vieläkin paremmalta. Cracklekynsissä oon harvemmin tällaista väriyhdistelmää nähnyt, ja se sitten ratkaisi asian ;)

Lakkasin kynnet Big Apple Redillä, joka levittyi uskomattoman hyvin! Tämä ei sitten tainnutkaan olla täysin creme, mutten kyllä tiedä miksi tätä sitten pitäisi kutsua. Lakka oli ohutta ja peittävää, ilman minkäänlaista shimmeriä tai muuta.

Hetken kuivuttua levitin päälle kultaisen Shatterin. Tässä kohtaa meni jotain pieleen, sillä vain ensimmäinen kynsi onnistui :P Nyt jälkeenpäin ajateltuna taisin tosiaan vähän liikaa "levittää" sitä, ja siksi vain raidoittui aavistuksen eikä halkeillut. Yritin tätä paikkailla toisella kerroksella shatteriä, vaikka kyllä tiesinkin ettei niin sa tehdä. Ovat silti paremmat kuin vain yhden kerrokswen jälkeen. Olisi siis aluksi pitänyt laittaa paksumpi kerros vähemmillä vedoilla. Olen kerran aiemminkin kokeillut glittercrackleä, yhtä huonolla menestyksellä. Silloin tosin värit olivat lähellä toisiaan, eikä se näin häirinnyt.

-Orly, Nail Armor
-OPI, Big Apple Red, 2 kerrosta
-OPI, Gold Shatter, 2 kerrosta
-OPI, DS Top Coat

Kuvaakaan näistä ei saanut, koska tämä Shatter on päällyslakan jälkeen ihan superkimaltava. Kumpa vielä oppisi levittämään tätä :D

6 kommenttia:

 1. Kävipä shatterille jännästi :o Mulle ei ole kyllä koskaan käynyt näin (tosin olen käyttänyt cracklea kaksi kertaa :'D Ei ollut ihan mun juttu..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole peruscracklejen kans ollut ongelmaa, nää glitterversiot on vaan tökkiny :D

   Poista
 2. No näyttää silti hyvältä ! Ainakin kuvassa :D Kivan väriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Värit olikin ihan kivat, ja jos ei läheltä katsonut niin kyllä näissä vuorokausi meni ;)

   Poista
 3. Itselläni Flormarin kultainen halpiscracklelakka Tokmannilta käyttäytyy juuri samanlailla, jos laitan ohuen kerroksen. Suosittelen siis kokeilemaan paksumpaa kerrosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla, toivosta en ole vielä luopunut :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)