10 toukokuuta, 2012

Voi tylsyys

Tässä lakkauksessa ei ole mitään mielenkiintoista, tämä Shine of the Timeskin on jo niin nähty :D Oon ihastellut swatcheista OPIn You Don't Know Jaques -lakkaa, ja pullossakin oli ihan ok:n näköinen. Kynsillä sitten? Ällön harmahtavan haalean tummanruskea, ei sellainen kauniin tummanruskea kuin olin luullut. Värinsä ja koostumuksensa puolesta muistutti vetistä suklaavanukasta :P Kolme kerrosta lakkasin, kun ei vähemmällä selvinnyt.

Sitten piti tietysti alkaa järjestelemään eteistä, joten koristelut sitten jäi. Hädissäni laitoin päälle Shine of the Timesin. Näyttää melko samalta kaikkien tummien värien päällä. Toisena vielä kuva suklaavanukkaasta, tämä lähtee kiertoon heti, kun löydän kauniimman tummanruskean tilalle.




-Orly, Nail Armor
-OPI, You Don't Know Jaques, 3 kerrosta
-essie, Shine of the Times, 1 kerros
-Orly, Polishield

Tällä hetkellä kynsillä on niin ihana lakkaus, että seuraavasta postauksesta ei montaa valituksen sanaa löydy :D Kokeilin vihdoin galaksikynsiä, ja huomenna sitten näettekin mun version niistä.

8 kommenttia:

  1. Odotan innolla galaksikynsiä! :) Kokeilin meinaan itekin vasta niitä, tosin kynsikiekolle vaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ;) Yritin etsiä niitä sun galakseja, en vain vielä löytänyt (ainakaan hakusanoilla) :)

      Poista
  2. Mullakin on haaveilussa ollut tehdä ne galaksikynnet, mutta en vielä oo saanu aikaseksi! Mielenkiinnolla ootan sun versiota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon pitkään miettinyt, vihdoin sain ne(kin) aikaiseksi ;)

      Poista
  3. Ootko katellu China Glazen Below Deckiä? :) En tiedä tosin mikä se suklaanruskeansävy on jota etsit. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Googlasin muutaman swatchin, ja näyttää aavistuksen paremmalta kuin tämä! Tosin etsin vielä tummempaa, vähän niinkuin taloussuklaan väristä. Oon tosi hyvä selittään :D

      Poista
  4. Oi, minusta OPI You Don't Know Jacques on tosi hieno, niin tyylikäs! Mutta ymmärrän kyllä pettymyksesi, se on tumman, melkein mudanruskea eikä mikään lämmin suklaa. :) Upean näköinen kyllä näköjään myös tuon Shine of the Timesin kanssa. Pitäisikin kokeilla, itselläni on melkein samanlainen Goshin Rainbow. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tämä muiden kynsillä nätti, omilla vain näytti jotenkin likaiselta. Shine of the Times on nätti ihan kaikkien kanssa ;) Kokeile ihmeessä, se on niin helppo, ja niin ihana!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)