08 toukokuuta, 2012

Pinkki ranskis

Ranskalaista taas tarjolla. Toivottavasti en pitkästytä teitä ainaisilla ranskiksilla :D Ostin essien SugarDaddyn, ja mihin muualle sitä kokeilemaan, kuin ranskikseen.

Mielessä pyöri ideoita vaikka mihin, mutta valitsin pinkit kärjet. Niihin täytyi saada vielä glitteriä, ja tarkoitus oli vielä leimailla kynsipedille jotain. Aloin kuitenkin rajaamaan kärkeä liilalla, ja tässä sitten menikin pieleen. En kestänyt noin paksuja ja epämääräisiä rajauksia, ja voitte vaan kuvitella miltä ne näytti oikeassa kädessä :D Nämä lähtivät kuvaamisen jälkeen poistoon.

Mutta tuosta essien SugarDaddystä täytyy sanoa sen verran, että täydellisen ranskislakan etsinnät on lopetettu hetkeksi :D Mun valtavan keltainen kynsipeti ei näyttänyt enää niin keltaiselta. Lakkaa on kaksi kerrosta, sopivan peittävää, ja silti ei ole liian näköisesti :)
-Color Club, Milky White
-essie, SugarDaddy, 2 kerrosta
-OPI, Kiss Me on My Tulips, 2 kerrosta kärjissä
-Kiss, Soft Purple

Katsokaa, miten vajaa tuo essien pullo on! Musta tuntuu, että se oli ostettaessa jo valmiiksi vajaa, koska ei pariin kerrokseen noin paljoa lakkaa kulu, minultakaan :P No, näiden poiston jälkeen päädyin yksivärisiin, tässä kynsillä on OPI - DS Mystery ja nimettömässä Color Club - With Abandon:


Kummastakaan en tykännyt ekalla lakkauskerralla, enkä nytkään :D Mun piti tähän vielä esitellä eilisen ostokset, mutta jääköön huomiseen. Kahdet kynsikuvat ehkä riittää ;)

4 kommenttia:

 1. Tuo Sugar daddy on kyllä ehkä pakko hankkia, näyttää tosi hyvältä! Ja noi pinkit ranskikset on muutenkin tosi herkut=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olisin säästänyt ne, jos rajat olis ollut onnistuneemmat :P Mutta tuo SD oli kyllä taas paras hankinta aikoihin, ei voi kuin suositella :)

   Poista
 2. Ui miten ihana pinkki ranskis! Tyylikäs ja tyttömäinen, wau wau! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)