29 toukokuuta, 2012

Neonpinkkiä ja rusetteja + TD-tilaus

Eilen saapui mun TransDesign-tilaus, jeij! Ja tänään tuli kauan kaivattu Getting Miss Piggy With It! Nyt on sitten kaikki Muppets-kokoelman glitterit :) Tässä tavoista poiketen esittelen ekana ostokset:

Color Clubit: Revvolution, Candy Cane ja Space Case

OPIt: Yodel Me on My Cell, Blue My Mind ja vihdoinkin oikean sävyinen ruskea, Suzi Loves Cowboys

Orly - Beach Cruiser, pakkohankintana China Glaze - Ruby Pumps, ja Seche Vite.

Hieman vastentahtoani hankein kaksi jälkimmäistä, mutta jotenkin tuntui, että Ruby Pumps on löydyttävä hyllystä :D Lisäksi ajattelin antaa Sechelle toisen mahdollisuuden. Niinkuin olen kertonutkin, ensimmäinen kokemukseni oli MiMaxilta tilattu pikkupullo, joka oli ilmeisesti ollut auki. Pullosta puuttui tavaraa ja se oli valmiiksi jo paksua liisteriä. Katsotaan muuttuuko mieli tämän myötä, en tosin usko.

Kynsille pääsi, kuten eilen jo intoilin, Orlyn Beach Cruiser. Valtavan ihana neonpinkki! Tämä peitti kahdella kerroksella, ja jälki oli ilman päällyslakkaakin tasainen. Tässä nyt kuva pelkästä lakasta, olisin voinut olla ihan näinkin :D Kuva ei ole kovin edustava, on väri on oikeasti hieman lämpipämpi, pinkimpi ja neonimpi ;)


 Koristelin vain hätäisesti siirtokuvilla. Mieli teki laittaa glitter diamondeja, muttei ollut aikaa. Istutin taas lisää kasveja. Näytetään kohta ruususen linnalta :D Taas meni kuvat vääriin sormiin, ja pikkurilliin osui väärään paikkaan, muttei se mitään. Paketissa oli hassusti kahdeksan valkoista ja 12 mustaa rusettia, joten päätin käyttää niitä näin, että joka toiseen.Mun on ehdottomasti saatava lisää tätä Orlyn kevätkokoelmaa! Ainakin tämä yksilö yllätti peittävyydellään, ja valtavan ihana sävy! En tiedä jääkö tänäänkään lakkailuille paljoa aikaa, pitää puutarhahommien jälkeen lyhentää kynnet. Alkavat olla taas ärsyttävän pitkät, ja lisäksi ovat oikeassa kädessä hieman lyhyemmät. Johtuukohan ihan kynsien kulumisesta, mutta vaikka kuinka viilaan aina molemmat kädet samanpituisiksi, hetken päästä vasemmassa kädessä on jo pidemmät. Tai sitten vain kasvavat nopeammin :D

21 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä aivan ihanan värinen tuo Orlyn lakka! Ja niin on kyllä nuo muutkin lakat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näissä oli valitettavasti pari hutiakin, mutta ei voi etukäteen tietää ;)

   Poista
 2. Wau mikä pinkki! Ja nuo rusetit on kyllä kovin somat=)

  Mä olen tekemässä ensimmäistä tilaustani TD:lle tällä viikolla. Ootko sä pitänyt sitä 45 € rajaa postikuluineen koko tilaukselle vai ootko uskaltanut tilata enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En sieltä tilatessa välitä loppusummasta, ja monesti onkin jopa 60-70$, varsinkin jos tilaa opeja. Ei ole jäänyt välille, kun laittavat lähetyslistan s-postiin, ja paketin päälle arvoksi alle 5$ ;)

   Poista
  2. Ok, hyvä tietää=) Onko tuo ihan heidän normaalikäytäntö tai tarviiko sitä erikseen pyytää? En ole aikaisemmin tilannut muualta kuin suomen tai brittien nettikaupoista ja olen ihan pihalla noista tulleista jne... Kaikki vinkit ja neuvot otetaan siis kiitollisena vastaan=)

   Poista
 3. Ihania lakkoja, ja nuo kynnet ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista
 4. Oih mitä ihanuuksia oletkaan tilaillut! Ihanat pinkit kynnet!

  VastaaPoista
 5. Upeat kynnet! Joskuks pitää hankkia kunnon neon pinkki... :)

  VastaaPoista
 6. tosi ihanat kynnet, ja aivan mahtava lakka :)

  VastaaPoista
 7. MUn TD tilaus ei oo vieläkää tullu ja en kehtaa lähetellä meiliä et miksei oo tullu :( (+ huva englanti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :/ Onko sulle tullut tilausvahvistus s-postiin? Ja tilasit small flat rate boxilla? Jos tilausvahvistuksesta on yli kaksi viikkoa, mä kyllä laittaisin sinne viestiä :) Voit yrittää vastata siihen tilausvahvistukseen, ja ei sillä englannilla niin väliä ole, varmasti saat asiasi toimitettua ;)

   Poista
 8. Aivan ihania lakkoja! :) ja noi kynnet wautsi :) Iteki pakkko ottaa td:n tilaukseen toi orly (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitahan toki, mä meinaan kyllä tilata nuo muutkin, tai ainakin muutaman ;)

   Poista
 9. Ihanat lakat :) ja tietysti kynnet.

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)