01 toukokuuta, 2012

Neon-liukuväri-glitter-sandwich-sekamelska

Tällaiset vappukynnet minulla, vaikka muistuttavatkin enemmän pääsiäistä :D Ideoita oli vaikka kuinka, mutten voinut/ehtinyt toteuttaa kaikkea. Ihan näyttävät nämä oli, vaikkei olleetkaan sillai "hienot". Mutta vihdoinkin onnistui minulta liukuväri, en ole sitä montaa kertaa käyttänyt kun ei ole tuntunut hyvältä. Nyt oli melkein sääli peittää se ;)

Halusin liukuvärin tuon Get Your Lem-onin alle. Siinä lakkaillessa sitten tuli mieleen tehdä glittersandwich, kun kerrankin oli läpikuultava lakka käsillä. Nimettömässä ja peukussa siis glitter liukuvärin päällä, ja siinä päällä kaksi kerrosta Get Your Lem-onia. Muissa kynsissä liukuvärin ja kahden lakkakerroksen päällä. Niin ja sitten kaikissa päällyslakka.

Mua ihan kauhistutti ajatella, miten monta kerrosta näihin tuli, mutta kuivuivat silti Polishieldin avulla näppärästi. Kuvia on monta, auringossa ja varjossa, oli hankala kuvattava tämä.-Orly, Nail Defense
-IsaDora, Mellow Yellow, 2 kerrosta
-töpöttelyssä IsaDora Marzipan ja Leciel Kelly Green
-Color Club, Get Your Lem-on, 2 kerrosta
-OPI, Fresh Frog of Bel Air, 1 kerros

Mmä en vaan opi käyttään mun uutta kameraa :P Että tämä kuvien laatu ei sitten tule tästä parantumaan hetkeen aikaan. Onneksi saan sentän uuden tietokoneen, ainakin nopeutuu kuvien valkkaaminen ja lähetys. Jos saataisiin sitten blogipostauksetkin ajallaan. Tänäänkin meni niin myöhään, kun en jaksanut takuta koneen kanssa, onneksi ei jäänyt kuitenkaan kokonaan väliin ;)

Tässä vaiheessa iltaa en enää toivottele hyvää vappua, vaan toivon, että se on sujunut kaikilla mukavasti! ;)

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä nää on ihanan keväiset, hieman räikeät! I like ! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämä kyllä erottui, ja kun oli pukeutunut mustaan, niin vielä enemmän ;)

   Poista
 2. UPEAT!!!

  Mä olen tuota glittersandwitchia suunnitellut, kun mullakin on jokunen läpikuultava lakka mitkä on muuten melko haasteellisia käyttää. Nyt kun näin nämä kynnet niin sandwitch on kyllä laitettava asialistalle asap=)
  Liukuvärjäys on muuten ihan mun suosikkitekniikoita! Melkein aina käy niin, kun avaan lakkalaatikon niin alan vaan nostella toisiinsa sopia värejä ja miettiä liukuväriä. Varsinkin nyt kun aloitin (bongasin sen itse asiassa täältä sun blogista) tuon 31:n päivän kynsihaasteen ja ei ihan joka päivälle viitsis tehdä samalla tekniikalla, täytyy oikeen itseään patistella keksimään jotain muuta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siihen ne on kyllä hyviä, tai ihan vain muuttamaan toisen lakan väriä :)

   Voi ei, hyvä kun muistutit tuosta 31 haasteesta, se onkin mulla vielä kesken! Ptiänee palailla sen pariin :D Samasta syystä sen aloitin, että tulisi kokeiltua erilaista välillä ;)

   Poista
 3. Kuin kivat värit näissä onkaan! Ihanat:) Ja tuon taustan kukat on ihanan pirtsakat, miksei voisi vaikka jäädäkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämän väreistä tykkäsin minäkin, muuten ehkä vähän sekavat mun makuun ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)