11 toukokuuta, 2012

Galaksikynnet

Nyt olen vihdoin saanut tehtyä myös galaksikynnet! Tai ei nämä oikeastaan galaksilta näytä, mutta avaruuksilta sentään :D Työkaveritkin ehti sanomaan avaruuksiksi ennen kuin kerroin mitä olin yrittänyt näillä hakea ;)

Kun sanoin lakkaavani värillä, mistä tiedän että tykkään, ajattelin että musta ei petä koskaan :D Ja päälle täytyi saada glitterlakkaa, koska näillä kynsillä joudun olemaan lauantaihin tai jopa sunnuntaihin saakka! Päättelin, että se ainakin pysyy hyvin, kun on niin haastava poistaa :D

Lakkasin kynsille kaksi kerrosta mustaa, ja siinä vaiheessa päätin kokeilla tehdä galaksit. Ja päätin tehdä sen kokonaan OPIn lakoilla :D Olisi pitänyt valita muita kuin glitter/shimmerlakkoja, ja yrittää tehdä tosiaan vähän niitä galaksejakin sinne. Mutta tapani mukaan aloin vain ilman mallia ja suunnittelematta läiskimään lakkoja kynsille. Muissa sormissa kolmet valkoiset pisteet esittämässä jotain, ja nimettömissä yrittää olla otavat :D En vain muistanut miten se häntä menee, mutta ajatuksena kelpaa mulle :P

Tässäpä sitten kuvat, livenä värit on tietysti kirkkaammat ja kimaltavat ;)


Aluslakkana Orlyn Nail Armor. OPIn lakat Servin' Up Sparkle, Divine Swine, Gone Gonzo!, Glitzerland, DS Temptation, Yoga-ta Get This Blue, Alpine Snow, Lady in Black ja päällyslakkana Orlyn Polishield.

En tosiaan ehdi ainakaan tänään tekemään uusia kynsiä, mutta onneksi viihdyn näissä. Osallistun tänä iltana Kokkola CityRun -tapahtumaan, kaikkea sitä tuleekin luvattua :D Työpaikka maksaa kaikkien halukkaiden osallistumisen, ja meidänkin labrasta lähes kaikki osallistuvat. Mukavahan se on porukalla mennä, yksin en olisi kyllä lähtenyt ;) Lenkki on 7km, ja ajattelin ihan vain kävellä sen ilman ajanottoa :P

18 kommenttia:

 1. Tosi hyvin kyllä onnistunut! Ei epäilystäkään mitä tässä on haettu! :)
  Vähän kateellisena kylläkin katson kuvaa noista lakoista joilla tää on tehty... Voisitkin ottaa kuvan sun kaikista OPIn lakoista että saisin oikeen olla vihreenä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mulla on se postaus ollut tässä työn alla, mutta päätin kuvata ne uudelleen loogisemmassa järjestyksessä. Että ehkä se tässä joskus ;D

   Poista
 2. Upeat kynnet, mäkin viihtyisin noissa:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat:) eikös avaruus ja galaksi ole vähän niinkuin sama asia:D ja minäkin katselin noita käytettyjä lakkoja, mäkin haluan! ehkä sitten kun kasvan isoksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllähän ne vähän liittyy yhteen :D Ajattelin vain niitä spiraaleja ym :)

   Poista
 4. Nää on tosi kivat kynnet (:

  VastaaPoista
 5. Tosi onnistuneet galaksikynnet mun mielestä! Mä tykkäään hirmuisesti tästä ideasta ja pitää joskus toteuttaa uudestaan. Mä tein itselleni semmoiset mustapinkit galaksikynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin aion tehdä vielä joskus vähän toisenlaiset versiot, ne sun oli kyllä tosi nätit :)

   Poista
 6. Oooh, U-P-E-A-T!! Kuolaan täällä kateellisenä sekä kynsiä että OPI:n lakkoja :D Otan lahjoituksia vastaan *vink, vink* ;)

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihanat!!!!!!! <3 <3 <3
  Rakastan avaruusteemaa älyttömästi!!!! Hiirimattonikin on avaruuskuvalla varustettu...... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei muuta kun tällasia näpräämään, nämä oli ainakin helpot, kun sienellä vaan töpöttelee glitteriä sinne tänne ;)

   Poista
 8. Mulla olis sulle blogissani tunnustus :)
  http://cottoncandymaker.blogspot.com/2012/05/hiusten-vaalennusta-ja-tunnustuksia.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)