02 toukokuuta, 2012

Mustaa pitsiä ja Chanelia

Näin swatcit OPIn Spiderman-kokoelmasta, ja aloin himota paria lakkaa sieltä (yllättäen). Kun pääsin kuvien loppuun, oli siellä yhtä himoitsemistani, The Lizard, verrattu Chanelin Peridotiin, ja sehän olikin lähes dupe! Miksi en sitten ole himoinnut ko. Chanelia hyllystäni? :D Tässä linkki swatchiin!

Nyt se sitten pääsi kynsille, ja voisi melkein luulla että on sama lakka! Onneksi viime tilaukseni aikaan eivät olleet vielä myynnissä :D Olen tätä lakkaa käyttänyt kerran aiemminkin, enkä tahtonut keksiä sille koristusta. Päädyin "mustaan pitsiin" joka oli tuollaista siirtokuvanauhaa. Mun mielestä kävi kivasti tähän :)

Monen monta kuvaa taasen, on niin ilmeikäs lakka! Ensin koristuksilla, sitten ilman.
-Orly, Nail Defense
-Chanel, Peridot, 2-3 kerrosta
-siirtokuvanauhaa
-Orly, Polishield

Ja jippii, mun TD-tilaus saapui! Lähinnä päällys- ja aluslakkojen takia tilasin, ainoastaan tuo CG:n Stone Cold oli mun himotuslistalla. Loput on sellasia "täytelakkoja", kun sai sen 8 tilata. Mutta kivoja nekin oli ;) Alus- ja päällyslakat ei kuvassa.


Vasemmalta: OPI - DS Extravagance, OPI - DS Temptation, OPI - I Lily Love You, Orly - Emberstone, China Glaze - Stone Cold.

En edes halunnut tuota Extravagancea, mutta jotenkin tunntui, että se piti saada. Samoin tuo toinen DS, ne on ainakin sitten kivoja jos joutuu vain yksiväriseksi lakata. I Lily Love You:ta kokeilin jo, ja hippuset ovat v.punaisella jellypohjalla samanlaisia kuin CC:n Covered in Diamondissa, pienempiä ja tiheämmässä vain. Orlyn Emberstone on ollut mielessä viimeisestä Stokkalla käynnistä kolmisen viikkoa sitten, niin kotiutin senkin. Kyllä näillä taas hetken pärjää, edellisiäkin on kokeilematta liian monta vielä :P

4 kommenttia:

 1. A-P-U-A miten ihania lakkoja!! Ja kyllä toi Extravagance on ihan omistamisen arvoinen lakka(; Ja Peridotia oon himotellut niin kauan kuin jaksan muistaa.. ehkä se silti on vähän liian tyyris miulle.. Voi kun itsekkin sais tilata vähän lakkoja ulkomailta:( Pitääkö TD:lle olla muuten PayPal? Ja paljonko sellainen 8 lakan tilaus suunnilleen euroissa maksaisi jos tilais esim. CG:tä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on nyt kynsillä, ja on se vain ihana ;) Tuo OPIn versio vois sit olla sulle, kun on niin samanlainen! CG:t on n. 3-4$/kpl ja 23$ postarit... äkkiä laskettuna jotain 40e kaikkineen. Siks mä tuolta tilailenkin ;) Niin ja oon itse maksanut siellä luottokortilla ja PayPalilla, molemmat käy.

   Poista
 2. Ihania lakkoja awww! :) Kaii se iteki täytyy laittaa tilausta menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On niin harmi, ettei voi mennä kauppoihin valitsemaan lakkoja tuolla hinnalla! :D Tai meijän kaupungissa on kyllä tosi surkeat valikoimatkin...

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)