18 toukokuuta, 2012

Katkarapu-pöytäliina

Olin aluksi kovin epäileväinen tämän Cajun Shrimpin suhteen, mutta ostin sen silti. Ja ei kaduta yhtään, oon tosi iloinen, että se tarttui mukaan :) Aivan ihanan värinen! Punainen mun makun, ei liian korallinen eikä liian oranssi, ei myöskään ihan täysin punainenkaan :D Sopi mulle täydellisesti, sen lisäksi, että täysin cremeksi käyttäytyi myös hyvin. Mutta niinkuin moni muukin punertava lakka, olisi tämäkin vaatinut kolmannen kerroksen koska kynsien rajat kuultaa aavistuksen läpi. Pelkäsin, että tämä katkis olisi hummerin (I Eat Mainely Lobster) kanssa liian saman värinen, mutta ei ollutkaan. Ihania molemmat.

En raaskinut tätä enempiä peitellä, ja olin jo aikeissa kokeilla ekaa puolikuumania. Livistin kuitenkin kivasti tälläkin kertaa, ja laitoin "puolikuiksi" noita pöytäliinäkuvia. Niitä pitää muuten saada lisää, näyttävät tosi kivoilta. Lisäsin vielä helmenpuolikkaat, ja sitten päällyslakka päätti vähän vetää lakkaa mukanaan ja värjätä ne.

Mä tykkään tästäkin yksinkertaisesta lakkauksesta. Tämä on sitten juurikin niitä punaisia, jotka ei vaan kuvaudu hyvin. Ja Suomi-pelin erätauolla ei ollut liikaa aikaa kuvauksille :D Näissä liian punainen, mutta koittakaa kestää ;)
-Orly, Nail Armor
-OPI, Cajun Shrimp, 2 kerrosta
-siirtokuvia ja helmenpuolikkaita
-Orly, Polishield

Huomenna olisi pikkuveljen ylioppilasjuhlat! Kauhea kynsistressi, mutta päätin, että en aiokkaan yrittää mätsätä kynsiä vaatteisiin. Kynnet täytyy tehdä nyt, ja vasta huomenna aion sovitella vaatteet. Kukaan muu kuin minä ei varmaankaan ajattele sopiiko kynteni kokonaisuuteen vai ei, mutta teen varman päälle suht hillityt. Lakkasin jo pohjaksi toisen tulokkaani, OPIn Dutch 'Ya Just Love OPI?, jota epäilin myöskin, mutta ihana tämäkin on ;) Jos ehdin postata huomenna, näette sen sitten :)

4 kommenttia:

 1. tosi kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Noi servetti/pöytäliina siirtokuvat on ihania! <3 Mistä olet ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Chez Delaneylta, pitäisikin tehdä taas uutta tilausta sinne, kun en viimeksi raaskinut kaikkea ostaa :D Niiltä saa kans nufuja <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)