07 toukokuuta, 2012

DS Temptation ja helminauhaa

Eilen kynsille pääsi OPIn DS Temptation. Kiekolle laitettuna huomasin, että tämä ei varmaan yksinään tule peittämään alle 5 kerroksella, joten laitoin alle violetin lakan. Hyvä vaihtoehto oli Purple With a Purpose, jonka väristä en yksinään tykkää, mutta oli tähän alle ihan sopiva.

En ensin tykännyt Temptationistakaan, ja jos olisi siinä lakatessä tullut kysymään, olisin antanut sen heti mukaan :D Kuitenkin, lakka muuttui heti, kun sai päällyslakan. Rosoinen pinta tasoittui, ja glitterit alkoi kimmeltää ja tulivat paremmin esiin. En ymmärrä, miten se olikin niin kamala ilman päällyslakkaa!

Meinasin jättää kynnet yksivärisiksi, mutta kävin lpi mun koristeita, jos olisi jotain kivaa ja nopeaa laittaa. Löysin sitten helminauhaa, jota en ollut testannut. Laitoin kynnelle kirkasta lakkaa siihen kohtaan mihin halusin nauhan, ja nauhan päälle vielä kerros päällyslakkaa. Ja pysyi todella hyvin, kunnes otin sen tänään pois.

Ihan hyviä kuvia sain tällä kertaa. Aurinkokuvassa näkyy väri ja kimallus oikeampana, varjossa taas helminauha on oikean värinen, ja lakan eri sävyt erottuu paremmin.

-Orly, Nail Defense
-OPI, Purple With a Purpose, 2 kerrosta
-OPI, DS Temptation, 2 kerrosta
-helminauhaa
-Orly, Polishield

Mä tykkäsin todella paljon tuosta helminauhasta, ja koko lakkauksesta. Ihanan yksinkertaista ;) Huomenna esittelen teille ranskiksen (taas), joka sai olla kynsillä vain viisi minuuttia, mutta tulipahan kuvattua. Nyt on vaan yksiväristä, halusin kokeilla paria lakkaa, jos niiden sävyt olis yhtäkkiä alkanut miellyttään mua. Ei ollut :D

4 kommenttia:

  1. Upeat! Helminauha viimeistelee kynnet ihanasti. :) Taitaa mennä omalle ostoslistalle tuo DS Temptation...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)