28 toukokuuta, 2012

Kesäistä oranssia

Pikainen ja myöhäinen postaus eilen hädissään tehdyistä kynsistä. Halusin oranssia, ja valkoisen koko kynnen leiman. Leima meni ärsyttävästi suttuiseksi, voisiko johtua vanhasta ja paksusta Konadin leimauslakasta? Vai enkö vaan osannut? :D Kuorrutin kynnet sitten Kleancolorin Chunky Holo Poppiesillä, joka ei ainakaan enempää leimoja tahrannut. Kimalteli ihan kivasti kynnellä, mutta eipä se tietenkään kynsillä näy :P


-Orly, Nail Armor
-OPI, Atomic Orange, 3 kerrosta
-leimat Konadin valkoisella Magnon XL-laatasta M
-Kleancolor, Chunky Holo Poppies, 1 kerros
-Orly, Polishield

Tänään tuli mun TD:n paketti! Kuvasin ostokset jo kertaalleen, mutta kun sain ne koneelle, olivatkin sumeita. Otan uudet kuvat illalla, ja esittelen huomisessa postauksessa. Niistä yksi onkin jo kynsillä, Orlyn kevät-/kesäkokoelman Beach Cruiser! Veikkaan, että muutama muukin saman kokoelman lakka päätyy seuraavaan ostoskoriin, tämä ainakin on niiiiiin ihana! Mutta huomenna sitten lisää, kun on kuviakin ;)

11 kommenttia:

 1. Raikkaat ja kesäiset kynnet! Mun mielestä ei haittaa ollenkaan et toi kuvio on vähän levinny, sehän tekee kynsistä vaan persoonallisemmat ja hauskemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei se kovasti häirinnyt, siinä on vain se ajatus, että se on levinnyt :D

   Poista
 2. WOW ei voi muuta sanoa ! =)

  VastaaPoista
 3. Ihanan väriset, tosi pirtsakat, tykkään! Ja pakettikin saapui tänään perille, kiitos vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ole hyvä :) Oli kiva tehdä kimppatilausta, kun kaikki meni niin sujuvasti. Kiitos vain itsellesi, kun olit mukana!

   Poista
 4. Heinot! Mulle tosin tuli noista ekana mieleen uusi vuosi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Munkin mielestä näytti aavistuksen ilotulitukselta :D Pitänee tehdä vähän värikkäämmin uutena vuotena uudestaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)