15 toukokuuta, 2012

Valkeat kynnet ja Rock Solid

Tähän postaukseen tulee kahdet kynnet, molemmat tein eilen. Aloitin tuolla valkoisella lakkauksella, mutta en sitten pitänytkään siitä, ja lakkasin sen jälkeen vain yhdellä lempparilakoistani.

Aloitin tosiaan ideasta, että haluan valkoisen verkon ranskikseen. Leimasin verkkoa, ja lakkasin kärjet valkoisella. Raja oli turhan tuima, niin hälvesin niitä vähän sienellä, ja tässä vaiheessa tuli valkoinen osa turhan alas kynnelle. Leimat ei olleet ihan onnistuneimmat, niin laitoin pahimpiin kohtiin tarrat. Nämä oli tosiaan vähän tökerön näköiset omasta mielestä, ja kuvien oton jälkeen ne poistinkin.


Alla vielä kuva Orlyn Rock Solid -lakasta, joka oli sitten kynsillä tähän päivään asti. Kaunis tummanharmaa monivärisellä hologlitterillä.-Orly, Nail Armor
-essie, Sugar Daddy, 2 kerrosta
-Konad, valkoinen ja laatta m57
-OPI, Alpine Snow
-Wild&Mildin tarrat
-Orly, Polishield


-Orly, Rock Solid. Tässä vielä tämänpäiväisiä ostoksia, kynsipuolelta. Ostin lisäksi ripsaria, vaatteita ja koruja, mutten jaksa niitä nyt esitellä. Ne korut kyllä postaan jossain vaiheessa, oon niistä ihan innoissani :D


Täytyi siitä Holland-kokoelmasta vielä saada tuo Dutch 'Ya Just Love OPI? joka on oudon värinen, mutta harmittais jos en olis hankkinut. Ja Cajun Shrimp oli niin kauniin värinen, että halusin sen hyllyyni :) Sitä Blue My Mindia ei ollut enää, täytynee mahduttaa se seuraavaan tilaukseen. Ostin Kissin kynsisormuksen, jota en osannut käyttää, ja taas tuollaisia strassipäällysteisiä koko kynnen tarroja. Edellisiäkään lähes samanlaisia en ole käyttänyt, mutta pelkäsin, että jos tykästyn, eikä niitä enää sais mistään lisää niin ostin "varastoon" :D

12 kommenttia:

 1. Kivan näköiset on molemmat kynnet, valkoiset on mielestäni ihanan herkät :) Hauskoja nuo tarrat, ei muuta ko heti postausta kehiin ku saat niitä kokeiltua.

  Tyhmänä vielä kysyn, että mikä on "kynsisormus"? Ekaa kertaa tommoseen törmäsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yhtä tarraa kokeilin jo, ja ehdottomasti aion pian kokeilla kaikkiin kynsiin, ei vain ihan arki-illaksi viitsi kokeilla :D

   Kynsisormus on siis tarkoitettu sormen yläosaan, osaksi kynnen päälle tulevaksi. Täytyypä joku lakkaus yrittää kuvata sen kanssa, joku tarpeeksi hempeä perhoselle ;)

   Poista
 2. Ihanuutta noi valkoset verkkoranskikset !!! Ei pidä olla turhan ankara itelleen ja omalle kädenjäljelle. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sitä ei ole muille yhtä ankara kuin itselleen, vaikka kyllä joskus tosiaan vois yrittää olla itseensäkin tyytyväinen ;)

   Poista
 3. mun mielestä noi verkkoranskikset onnistui tosihyvin! :O
  Ihania lakkoja olet myös ostanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei maltakkaan oottaa, että päädee testaileen uusia :)

   Poista
 4. Kummatki kynnet on tosi nätit :) I like! :)

  VastaaPoista
 5. Ekat kynnet on aivan lumikuningatar kynnet!! ihanat:D Harmi vaan että kesä tulee;D..

  VastaaPoista
 6. aivan ihanat kynnet ! mulla on tuo sama laatta nii pitääpä joskus kokeilla ;D yks kysymys ois, et millä/miten laitat fimot kiinni? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kokeile pois, itse olisi pitänyt kokeilla jollain muulla värillä... Fimot kiinnittelen tipalla kirkasta lakkaa, ja sitten saatan vielä laittaa päälle kirkkaan lakan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)