05 toukokuuta, 2012

Mattamustaa ja hopeaa, sekä Golden Rosen ylläri

Nyt tulee vähän tällainen vahingossa syntynyt lakkaus, josta itse tykkään ihan mielettömästi! Eilen illalla jaksoin vielä lakata kynnet himoitulla China Glazen Stone Coldilla. Se olisi peittänyt varmaan yhdellä kerroksella, jos olisi hutiloinut. Vähän tarkemmin kun alkoi levittämään, lakka ehti jo kuivahtaa, eikä ekaa kerrosta saanut tasaisesti. Toisella oli jo loistava :)

Lakka itsessään on erittäin kaunis, tästä on swatchit viimeisenä. Lakka alkoi kuitenkin jo tänään päivällä kulumaan ja lohkeilemaan kärjistä, yritin jonkinlaista hätäapua sille antaa. En ollut kokeillut tuota Orlyn Dazzlea, joka on ollut mun hyllyssä jo jonkin aikaa. Töpöttelin sitä kärkiin, ja voi sentään, miten ihastuin! Tällein töpöteltynä ainakaan ei ollut kiiltävä, vaan himmeästi hohtava. Sopi mun mielestä tosi hyvin Stone Coldin kanssa, niin en laittanut nytkään päällyslakkaa ettei mene pilalle. Meinasin jättää ne näin, mutta lisäsin vielä tähtiä. Tietysti mattapäällyslakalla kiinnitettynä :D

Näköjään rankan karsinnan jälkeen jäi vain yksi kuva lopullisesta lakkauksesta :D Mutta pilvisellä säällä en saa vielä uudella kameralla kovin hyvin värejä, tässä ne kuitenkin on ihan hyvät. Alempana hieman tummahkot kuvat itse lakasta.




Entä se Golden Rosen ylläri sitten? Tuossa kuvassa missä näkyy kolme oikean käden sormea, nimettömässä on Golden Rosen lakka :D Onhan siinä vähän eroa, mutta melkein säikähdin, kun laitoin sitä kiekolle ennen kuin olin kokeillut Stone Coldia! Siksi piti yhteen sormeen kokeilla vertailuksi sitä. GR kuitenkaan ei ollut ihan niin matta kuin SC, ja on aavistuksen tummempi. Levittyi paremmin, mutta ei kuivunut yhtä nopeasti. Nopeasti kuitenkin :) Sitten vielä pakollinen tarvikekuva.


-Orly, Nail Defense
-China Glaze, Stone Cold, 2 kerrosta
-Golden Rose, matte velvet 110, 2 kerrosta
-Orly, Dazzle
-"reikätähtiä"

Todellakin viihdyn näissä kynsissä, ihan mun tyyliset. Tänään aion kuitenkin tehdä uudet, en vain vielä tiedä millaiset ;)

Vaihdoin taustakuvan, kun kuulin yhdeltä lukijalta, että hän ei pääsyt blogiini. Ilemisesti muillakin on käynyt ShabbyBlogsin taustojen kanssa näin? Tällähetkellä väliaikaisesti bloggerin omista valittu, mutta ei tämä ihan tällaiseksi jää :D Pitäisi vain löytää joku itseni näköinen tausta, joka olisi kuitenkin sellainen, että blogia olisi miellyttävä lukea :)

13 kommenttia:

  1. Joo meinasinkin laittaa, että juuri palomuurinimikälie valitti tuota shabbyblogsin osoitetta. Että sen takia en päässyt, mutta nyt taas toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä, kun kerroit! :) Itse olen päässyt, ja kommenteista päätellen muutama muukin. Mutta varmasti on muitakin sun lisäksi, jotka ei ole saanut sivua auki, niin tosi kiva jos sai häiriötekijän pois!

      Poista
  2. Kävin tutustumassa. Täällä on kaikkea kivaa ja hienoa. :) Itsekin hankin pari Golden Rosen mattalakkaa, ne odottavat vielä testausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit! :) Golden Roset yllätti minut laadultaan, siihen hintaluokkaan tosi hyviä lakkoja :)

      Poista
  3. onko kaikissa OPIn lakoissa samanlainen suti ? voisitko laittaa vaikka seuraavaan postaukseen kuvan jonkun OPIn lakan sudista? ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ainakin yhtä leveitä kaikki :) Jotain eri materiaalia on hoitolakoissa verrattuna värilakkoihin, värilakkojen välillä en ole eroa huomannut :) Ens kerran, kun lakkaan opilla, voisin ottaa siveltimistä kuvat ;)

      Poista
    2. Yritin kuvata sitä sutia, mutta ei siitä olisi mitään iloa ilman vertailukohtaa :D Eli kuvaa ei ole nyt ainakaan tulossa, pahoittelut siitä. Suti on kuitenkin n. 3mm leveä, ja alhaalta suorareunainen. Suti on jämäkkä, eikä leviä niin paljoa kynnellä kuin monet muut :)

      Poista
  4. Oih miten ihanat!! <3
    En kauheasti harmaan sävyistä tykkää, mutta nuo ovat ihanat!!!!!!!!!! :)
    Töpöttelystä tulikin mieleeni, että kokeilin tuossa yksi päivä halpis lakkaa töpötyksellä. Ennen olin lakannut sillä normaalisti ja tulos oli ihan jees... Mutta olin aivan myyty kun töpötin sen.... Kiilto oli kaunista ja lakkaus kesti kauemmin kuin normaalilla tavalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaikki harmaat ei mene minullekaan, mutta tää oli kiva :) Töpöttely on kans siitä mukavaa, kun lakkaa tulee ohuet kerrokset, ja ne kuivuvat samantien :D Ainoa miinus on se sormien siivous jälkikäteen ;)

      Poista
  5. Uuh wau, onpa kaunis tuo harmaa! Mulla on noita samoja tähtikuvioita enkä ole saanut niitä käytettyä kun kynnet on pienet ja kaarevat. Mutta on ne tosi kivat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ne on hiukan kuperia (ainakin nämä mun), että jos laitat paljon kiinnityslakkaa ja kuperapuoli kynteen päin, saattasivat pysyäkkin ;)

      Poista
  6. Voi että, iha järkyttävän hienon väriset noi kynnet! :) Olis kyllä ehottomasti toiminu yksistäänki :P
    Mulla kävi kans China Glazen Ruby Pumpsin kanssa sillei että alko jo heti samana päivänä lakka lohkeileen.. Oli jonninmoinen pettymys niin kalliille lakalle :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olisin pitänytkin, ilman kärkikulumia. Mutta päällyslakkaan ei voinut laittaa, ja kerrokset oli suht paksuja :P Joo, kyllä tän hintaluokan lakat sais olla pysyvämpiä... Pitääpä seurailla, kuluuko kaikki CG:t yhtä nopeasti, aika harvoin tulee käytettyä...

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)