06 helmikuuta, 2013

Uusi nuderakkaus

Halusin yhtenä päivänä hemmotella itseäni siitä hyvästä, että kävin kampaajalla :D Olin juuri tullut sinuiksi nudelakan kanssa, joka oli kynsilläkin sillä hetkellä. Mutta siis menin Emotionille, tarkoituksena pakko-ostaa joku OPI. Eihän siellä sitten ollut, kuin Germany-kokoelmaa enää, mutta yllättäen halusin itselleni tämän nuden sieltä. En vielä edes tiedä minkäsävyiset tällaiset ei-minkään-väriset mulle sopii, mutta tämä näytti silti kivalta. Ja näyttää se näin kynsilläkin.

OPI - Don't Pretzel My Buttons

En meinannut raaskia koristella tätä ollenkaan! Väkisinkoristelin kuitenkin, ja kokeilin samalla uusinta leimauslakkaani, Konadin Violet Pearlia. Olin kuvitellut väriyhdistelmän kivemmaksi, ja leimausjäljen paremmaksi :D Sitten keksin kaivaa syntilaatikostani myös Wet n Wildin Sparkedin, jota laitoin pitkin yhtä "nauhaa" kuviossa. Jotenkin tämä vielä kaipasi strasseja.



-China Glaze, String Adhesive Base Coat*
-OPI, Don't Pretzel My Buttons, 2 kerrosta
-leimat laatasta A29, Konadin Violet Pearl ja XL-stampperi*
-Wet n Wild, Sparked
-2mm strassit
-Seche Vite
*tuotteet MiMaxilta

Koristelut meni ehkä pipariksi, mutta tykkäsin silti lakoista, vaikkei ne ihan toiminut keskenään. Ja lisäksi siitä, miten tietyssa kulmassa näkyi glitterien kimallus ohuena nauhana, paitsi kuvissa. Poistin nämä kuitenkin vielä kauheampien kynsien tieltä, joista lisää huomenissa ;)

Suljen myös tänään 18:00 kysymyspostauksen! Olen kirjoittanut luonnoksen jo valmiiksi, mutta jos haluat vielä kysyä jotain niin vielä ehtii :D Julkaisen todennäköisesti vastaukset vielä tänä iltana.

In english: This is my second nudeshade I bought, OPI Don't Pretzel My Buttons. I also wanted to test my new stamping polish, Konad Violet Pearl. Colours didn't quite match, so I added some glitter with Wet n Wild Sparked, and added lilac 2mm rhinestones.

18 kommenttia:

  1. Minusta näyttää tosi hyviltä nämä ihan koristeluineen kaikkineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Itsellä tökkäsi vain, kun mielikuva oli eri ;)

      Poista
  2. Ihanan vaalea nude! Näyttää melkein tekokynsiltä ekassa kuvassa 8) Oliko peittävyys mitä luokkaa? :) Monestihan noita nudeja saa kerrostaa oikein urakalla jotta oikeasti tulee peittävää jälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana se olikin yksinään :D Kahdella kerroksella selvisi, mutta vähän paksuhkoa oli, ettei voinut montaa kertaa sutia samasta kohdasta kun muuten raidoittui :)

      Poista
  3. mahtava kuvionti, tykkään!

    VastaaPoista
  4. Nätit, toi leima on ihana ja kivasti kuvassa näyttää tuo glitteri niin ku ois jotain timangeja siinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne toi kyllä kivasti näyttävyyttä leimalle :)

      Poista
  5. Hitsi kun noita blogeja on lukulistalla niin paljon ettei aina muista missä on nähnyt mitäkin. Mulle iski akuutti hätä että missä näin hyväksi kehutun nudelakan ja täällä sullahan se oli. Ja tosiaan, Don't Pretzel my Buttons näyttää hyvälle! Harkintalistalle täytyy ihan laittaa... :)

    Kiva lause tää sun postauksen aloittaja. Vähän siihen tyyliin että "söin suklaata ja päätin siitä hyvästä tarjota itsellesi viinilasillisen"... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, just noin sen pitää mennäkkin ;D Ja tämä lakka todellakin on hyvälaatuinen, ja oli ihanan lämpimän sävyinen, aavistuksen vaaleanpunertava beige :)

      Poista
  6. Hih, ihan samaa aattelin, mitä E-S tossa yläpuolella, mainio tapa ajatella !!! =)
    Ihanaa, että muillakin pakko-ostaa -fiiliksiä! Mulla se esiintyy useimmiten pakko-saada-jotain-lilaa -muodossa. ;D

    Hienot kynnet kylläkin. Tajusin, että mulla ei oo ainoataan nudea. =O
    Mut eihän sitä välttämättä tartte olla, eihän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällasisella ajatusmaailmalla ei paljoa stressailla ;)

      Kiitos :) Ei nudeja tietenkään ole pakko olla, mutta voiko olla olematta? ;D Itse omistin kuukausi sitten tasan kaksi nudea, yhden vaaleanpunaisen ja yhden likaisen beigen. Niillä väreillä ei ihmekkään etten tykännyt nudeista, nekin vaativat vain sen oikein aävyn ;)

      Poista
    2. Eikä kannatakaan stressailla. Kävinhän mä itekin viimex kampaajalta tullessa ostaa aleista säkillisen OPIa ja muutaman muun uuden ystävän. Kunnon hemmottelu on aina tarpeen. =D

      Oon mä ihan helposti voinu olla ilman nudea.
      Mut tietysti, jos sellanen pitää jokaisessa kokoelmassa olla, niin siinä samallahan voi tilata muutaman glitterin ja muutaman lilan, koska eihän nyt yhtä kannata kuitenkaan tilata. ;D

      Poista
    3. Sä niin osaat tuon, tottakai sulla sitte pitää yksi nude olla :D Mutta toisaalta ei varmaan haittaa jos se nude joutuu sitte tippua ostoskorista pois ;D

      Poista
  7. Aivan ihanat kynnet. Tykkään ***

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)