03 helmikuuta, 2013

Varpaat hiekassa

Tässä nyt sitten tulee varvaskuva, ihan varoituksena, jos joku ei tahdo varpaita nähdä ;D Olin tosiaan jalkahieronnassa, ja pitihän varpaiden olla lakatut ;) Yleensä en talvella niin laita varpaiden kynsiä, kun kuitenkin on melkein koko ajan sukat jalassa.

Kun olin saanut Liquid Sandin kynsille, mietin, miten hienolta se näyttäisi varpaissa! Päätin sitten laittaa Can't Let Go:ta, että tulisi sekin testattua ;) Aivan ihana se on tämäkin, varmasti tulee kesällä käytettyä juurikin varpaissa. Voin jo niin kuvitella, käveleväni hiekkarannalla näissä kynsissä ;D


Ei nyt ihan tarkin levitys ollut tällä kertaa, mutta ei kyllä tule näin läheltä varpaita katseltuakaan :D Laitoin muuten tuon alle aluslakan, mikä tuntui vähän hassulta, kun en nyt yleensä varpaiden kynsiin laita. Ajattelin, että tämä voisi kuitenkin pysyä kynnellä paremmin sen kanssa. En tiedä, miksi minulla on mielikuva, että tämä muuten liukuisi vain pois :D Tähän loppuun vielä lakkapullokuva:


 Ei nyt oikein riittänyt juttua näistä, mutta ei varmaan haittaa, jos välillä on vähän lyhyempiäkin postauksia ;)

In english: Now I know a perfect polish for toes for the summer :D I can so imagine me walking at the beach in the sand with these nails ;)

6 kommenttia:

 1. Onpas kyllä tosi nätit! :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienot! En alunperin syttynyt noille liquid sandeille ollenkaan, mutta nyt olenkin sitten alkanut lämmetä kun blogeissa on näkynyt niin hienoja lakkauksia.. Sopii kyllä varpaisiin just eikä melkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Varvaslakkana on kyllä ihan loistava! Pelkäsin ensin, että sukat tarttuu kiinni näihin, muttei sentään :D Näyttävä ja helppo, kun en yleensä jaksa varpaita koristella ;)

   Poista
 3. Ihana lakka! Ja ainii, mulla ois sulle tunnustus mun blogissa:)
  http://imaginationailss.blogspot.fi/2013/02/blogitunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se on <3 Ja kiitokset myös tunnustuksesta!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)