23 helmikuuta, 2013

Ikuinen optimisti nukketalolla

Jälleen erittäin luovasti lakkojen nimet otsikossa. Mitään muuta luovaa ei tästä postauksesta löydykkään :D

Ostin essien Eternal Optimistin alkuviikosta, ja harvinaisen pian laitoin sen kynsillekin. Arvelin Doll Housen sopivan tähän värinsä puolesta, ja laitoin sitä kärkiin ja pariin sormeen koko kynnelle. Suhteellisen nätisti se levittyi. Tämä onkin itseasiassa mun ainoa glitterlakka, jossa on ainoastaan isompia hexglittereitä. Ja varmaan ainoa vaaleanpunainen glitterlakka. Tämä heijastaa valoa todella kauniisti :)

En saanut näitä kuvia onnistumaan mitenkään, vaikka samoja asetuksia käytin kuin muutenkin. Yritin vähän säätää vielä näitä, muttei ihan sujunut tälläkään kertaa ;)

-Color Club, Stuck on You
-essie, Eternal Optimist, 2 kerrosta
-China Glaze, Doll House, 1 kerros
-Seche Vite

Näissä olin sitten pari päivää, ja tänään täytyy vaihtaa, kun on niin kuluneet kärjet jo. En varmaan mitään kovin monimutkaista ehdi, että seuraavankin postauksen kynnet on varmaan yhtä yksinkertaisen tylsät ;)

Facebookissa kerroinkin jo, että vihdoin tilasin OPIn Euro Centrale -kokoelman kokonaisuudessaan, tulee vielä sen pahvisen esittelytelineen kanssa :D Tai toivotaan, että tulee, ettei ole yhtä huono tuuri kuin Liquid Sandien kanssa ;)

4 kommenttia:

 1. Yksinkertainen on kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nämä oli ainakin yksinkertaiset ;)

   Poista
 2. ...huoh... Doll House... ♥

  *hivuttautuu eBayhin* ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihana! Nämä kynsikuvat on vain ihan liian huonoja noin ihanalle lakalle ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)