26 helmikuuta, 2013

Leimalla pilattu

Nyt tuli uusi postaus "Kynsimokat"-tunnisteen alle :D Kokeilin ihanaa Barry M:n Black Multi Glitteriä. Ja ihana se tosiaan oli, hologlitterit ei näkyneet liikaa, vaan sopivasti eri kulmissa kimaltelivat hillitysti. Kuvassa sitä ei tietenkään huomaa ;)


Ajattelin leimata tähän Lilac Foililla päälle. En ollut ennen kokeillut tuota kuviota, ja kuvio itsessään näyttikin kivalta. Leimaus vain levisi kynnelle painettaessa. Epäilen samaa, kuin Gold Foilin kanssa, että pitäisi hetken odottaa ennen kuin painaa leiman kynnelle.
-Color Club, Stuck on You
-Barry M, Black Multi Glitter, 2 kerrosta
-leimat Barry M - Lilac Foil, XL-laatasta M, XL-stampperilla*
-Seche Vite
*tuotteet MiMaxilta

Ei näyttänyt kivalta nämä kynnet. Nämäkin olivat vain päivän kynsillä, mutta tulipahan päästettyä yksi lakka taas pois laatikosta. Enää liian monta jäljellä :D

In english: New post under "Kysimokat"-tag, which is in english something like "Nail Fail" :D Barry M Black Multi Glitter was awesome polish, black with holographic microglitter, loved it. Then I managed to ruin it, stamping went horribly wrong. I still like the image, I'll definitely try it another time with different stamping polish ;)

8 kommenttia:

 1. Miusta nää on hienot! :) Enkä kyllä olisi kuvista huomannut, että leimat ovat levinneet jollet olisi sanonut siitä :D
  Mut mie tykkään näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta olipas hyvä, kun kerroin, ettei jäänyt epäkohta huomaamatta ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiva jos joidenkin mielestä! ;)

   Poista
 3. mistä ostat nuo barry m lakkasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asokselta olen tainnut ostaa kaikki :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)