17 helmikuuta, 2013

Tilkka grenadiinia, ja liikaa kaikkea muuta

Mulla oli joku juttu taas, miksi piti palkita itseni... Ai niin, kävin hankkimassa iPhone 5:n, ja pitihän päivä vielä kruunata essíen kynsilakalla :D

Splash of Grenadine on odottanut mua niin kauan, että nyt se oli pakko ottaa. Lilahtava pinkki creme, jolla on noin suloinen nimi! Enemmän mua tuo nimi on houkutellut kuin väri, mutta ihastuin kyllä siihenkin :) Mun keskisormen kynnessä on paikka, niin siksi on vähän röpelöinen kohta siinä.


Nämä oli tarkoitus leimata mustalla tai vaaleanlilalla. En löytänyt tarpeeksi kivoja kuvioita noilla väreille (?!), ja päätinkin yllättäen leimata Extravagancella :D Sille löysin yhden kivan kuvion, jota oon aiemmin käyttänyt toisinpäin, kynsien tyvessä.

Olin ehkä vielä tyytyväinen leimoihin, varsinkin noin ihana leimauslakka antaa paljon anteeksi. Päätin kuitenkin ehkä vähän liikaa tunnustaa väriä, ja lisäsin tumman pinkit strassit. Olisi voinut olla hyvä idea jättää nämä siihen, mutta länttäsin vielä Shine of the Timesia tyviin, jotka olivat ilmeisen alastoman näköiset.
-China Glaze, Strong Adhesive Base Coat*
-essie, Splash of Grenadine, 2 kerrosta
-leimat OPI DS Extravagance, laatasta A36, XL-stampperilla*
-2mm strassit
-essie, Shine of the Times
-Seche Vite
*tuotteet MiMaxilta

Jossain vaiheessa nämä meni pieleen, en oikein tiedä, mutta jotakin olisi pitänyt osata jättää pois :D Näillä kuitenkin joutui pari päivää olemaan, koska en seuraavana päivänä ehtinyt uusia kynsiä, koska tein yllättäen tuplavuoron töissä.

Kyselinkin jo Facebook-sivulla, että haluaako joku ehdottaa aihetta teemaviikolle? On pidempään tehnyt mieli sellainen toteuttaa, mutten ole vain saanut keksittyä aihetta :D

In english: I finally bought this essie Splash of Grenadine, all because of it's cute name. I was not sure if I liked the colour, but when I got it on my nails I did :) I meant to stamp these with pastel lilac or black, but I didn't find any nice images for those colours (?!), so I stamped with OPI DS Extravagance. Then I added same 2mm rhinestones and essie Shine of the Times. Sonewhere along the way these went wrong, I think there's something too much in this mani. But Iäm not sure what it is :D

10 kommenttia:

 1. ihanan värinen lakka ja hienot koristelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuosta tuli kyllä yksi suosikkivärejä :)

   Poista
 2. Hienot kynnethän niistä tuli. Tosi herkullisen värinen lakka!

  Kuulostaa kovin tutulta tuo itsensä palkitseminen. Joskus tulee osteltua kaikkea pientä(lakkoja), jos on tapahtunut jotain kivaa. Tai ikävää. Tai jos on vaikka väsynyt. Tai pirteä. You know:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lakka onkin tosi kaunis :) Aina kyllä löytyy joku (teko)syy, mutta kyllähän itseään pitää ilahduttaa ;D

   Poista
 3. Nams, mitkä värit ja muutenkin onnistuneet teokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit oli kyllä oikein maukkaat, kiitos! :)

   Poista
 4. Nää on todella herkulliset:) Vaikka on paljon kaikkea niin ei mielestäni överit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä tuossa just pohdein kans, ettei välttis olekkaan mitään liikaa, ehkä kaikki ei vain mun silmään sovi/toimi yhtäaikaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)