27 helmikuuta, 2013

Askel kevättä kohden

Tilasin tämän Color Clubin Glitter Envyn joskus kesällä, ja nyt vasta se pääsi kynsille :D Eikä varmaan olisi päässyt, jos ei olisi erikseen kokeilemattomien laatikkoa... Sen sisar Space Case oli melko kamala tapaus levittää, vaikka nätti se kyllä oli. Ja jotenkin oon vierastanut syksyllä ja talvella näin kirkasta vihreää ;)

Tämäkin ei ollut niin hankala levittää, voi johtua kyllä siitäkin, kun on kokemusta tullut lakkausen suhteen lisää ;) Tässäpä lakka ensin päällyslakan kanssa, tässä vaiheessa ei mua vielä kamalasti vakuuttanut.


En yhtään tiennyt, miten olisin lähtenyt koristelemaan. Päädyin siirtokuviin, mutta mikään ei tuntunut sopivan tämän kanssa. Lopulta valitsin foliomaisen hopeiset, ja ihan hyvä valinta oli. Ne ei vain meinannut erottua, kun kiiltelivät kilpaa lakan kanssa. Tässä niiden päällä ei ole edes päällyslakkaa :)


En tässä vaiheessa tykännyt lakkauksesta yhtään, ja olin valmiina poistamaan sen hetkenä minä hyvänsä :D Sitten keksin matata nämä. Ajattelin, että jos siirtokuvat eivät kiillä, niin ne näkyvät paremmin. Levitin mattalakan suoraan kuvien päälle.
 -Color Club, Stuck on You
-Color Club, Glitter Envy, 3 kerrosta
-Seche Vite
-siirtokuvat / water decalsit*
-flormar, Matifying Top Coat
*tuotteet MiMaxilta

Yllättäen Glitter Envy näytti mun silmään suorastaan hurmaavalta matattuna. Meinasin jo laittaa sen vaihdokkien listalle, mutten ehkä maltakkaan ;)

Huomiselle olis taas postausta tiedossa, missä on kiiltävä ja matattu versio lakkauksesta, hieman synkemmillä väreillä vain ;)

In english: I ordered this Color Club Glitter Envy back in the summer, but just now I tried it on. Surprisingly in the fall/winter time I've not been into bright colours ;) I decorated it with water decals, but didn't like this mani when it was shiny. I added matte top coat, and then I fell for it. Glitter Envy looks awesome this way :)

14 kommenttia:

 1. Miulla on kans tämä lakka ja mie tykkään siitä hirveesti :P
  Tää on miusta (kans) kevät/kesä lakka, tulis äkkiä nyt kesä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä väri on kyllä niin ihana! Mutta ainakin tällä saa kevätmieltä, vaikka ruohoa saakin vielä odotella ;)

   Poista
 2. ihana tuo color clubin lakka!

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet, sopii kevääseen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kyllä se vielä sieltä tulee ;)

   Poista
 4. Onpa kivan värinen vihreä vaikka yleensä vihreää kovasti välttelen! :) Tämmöisen voisin kotiuttaa itsekin, vaikka nähtäväksi jäis jääkö se silti vaan kaappiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin oon alkanut vältellä vihreää, voi tosin johtua vuodenajastakin ;D Lakoista ei kyllä ikään tiedä, että tykkääkö vai ei, ennenkun kokeilee! Joku ihanaksi ajateltu voikin jäädä kokonaan käyttämättä :D

   Poista
 5. Näyttäpä hyvältä - tämä lisää pelkoani siitä että omistan kohta varmaan kaiki Color Clubin Starry Temptress lakat... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä haluaisin kans kaikki siitä kokoelmasta :D Nämä kyllä vaatisi melkei sen saman kokoelnan päällyslakan, että näyttäisivät joltain. Siksi en varmaan tykännytkään pelkästä lakasta :)

   Poista
 6. Ihanan värinen lakka <3 ja noi kynnet!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)