19 helmikuuta, 2013

Ikat Fail

Noniin! Näin ekana Sinikilpikonnan toteuttaman ikat printin, ja ihastuin siihen kovasti. Heti ajattelin itsekin toteuttavani sellaisen pian, ja ei siinä kovin kauaa mennytkään.

Valitsin omasta mielestä tosi kivat värit, ja aloin maalaileen. Maalasin ensin valkoiset täplät, ja sitten siniset suoraan lakkojen omilla sivetimillä. Sitten aloin sutimaan viivoja linerilla. Tässä taas huomasin edelleen pari ongelmaa, jotka kummittelee välillä. Ensinnäkin, en katso mallista kynsiä tehdessä, vaikka tässä kohtaa olisi pitänyt. Toiseksi, en omaa minkäänlaista hahmotuskykyä. Tähän ei varmaan kyllä auta mikään.

Kynnet tehtyäni ryntäsin jälleen googlettelemaan ikat printtejä, meinasi raivoitku päästä, eihän nämä ollut ihan sinne päinkään :D -Color Club, Stuck on You
-Wet n Wild megalast, Throught the Grapevine, 1 kerros
-Orly, Pointe Blanche
-Gina Tricot, Azure
-Orly Instant Artist, Jet Black
-Seche Vite (puuttuu kuvasta)


Tai no, kyllä kynsiltä kuvion tunnistaa, mutta nuo keskustat olisi pitänyt varmaan olla kans "hapsuiset", mitä en siinä tehdessä tajunnut. Näillä nyt se vuorokausi mentiin, mutta en voinut sanoa tykkääväni. Toisin, kuin inspiraatiokuvasta ;)

In english: This was me trying ikat print for the first time, and you can tell :D These didn't turn out as nice as I thought they would, since I didn't keep inspiration picture in sight while painting these. Sure, you can recognize the pattern, but I can't say I like this mani, even not with good will ;)

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Väriyhdistelmä oli kyllä kiva :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli ne ihan jännät, jos vain olisi osannut olla ajattelematta, että miltä niiden olisi pitänyt näyttää :D

   Poista
 3. Hienothan nämä on! :)
  Ja eikö se ole ehkä parempikin kun kynsistä tulee hieman erilaisemmat kuin mallissa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Onhan se tietysti, mutta jos on erilaista yrittänyt, niin ärsyttää ;D

   Poista
 4. Jos nuo on sun mielestä huonot, et ikinä haluais nähä mun yritystä tehä tuollaisia kynsiä... Niistä tuli ihan kauheet ja kuviot oli ihan oudon näköset... Noi on siis TOSI hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä varmasti haluaisin ;) Mutta kiitos! Ei nämä varmaan ihan totaalinen katastrofi sitten ollutkaan, vaikka itsestä tuntui :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehkä mä vaan oon liian ankara ;)

   Poista
 6. Siis mikä FAIL?! ... nuo on hienot !!! Aijai .. ens kerralla seppälässä asioidessa on pakko kattoa , löytyiskö toi
  Throught the grapevine .. vaikken sais .. mutta.. Uuh , ihana ihana lakka ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on se, kun mielikuva ja toteutus ei ihan kohtaa ;D Mutta kiitos! Kyllä kai sitä nyt yhden lakan verran saa? Ja jos on oikein hyvä tarjous, niin ehkä toisen ja kolmannenkin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)