13 helmikuuta, 2013

Samettijauhekokeilu

Ja tämän postauksen kynnet ovat todellakin kokeilu :D Sain Born Pretty Storelta testattavaksi samettijauhetta. Paketin mukana tuli samettijauhe, pinsetit ja harja.


Ajattelin samalla korkata Color Clubin Red Velvetin. Näistä sitten ehkä vähemmän onnistuneesti tein tällaisen yhdistelmän. Lakkasin peukut ja nimettömät China Glazen Drasticilla, joka oli mun lakoista lähinnä samettijauheen väriä. Muihin kynsiin lakkasin kerroksen mustaa cremeä, Color Clubin Red Velvetiä. Lakkasin sen jälkeen sormi kerrallaan kynnelle Drasticia, jonka päälle heti pinseteillä asettelin ja painelin samettijauheen. Kun kynnet oli kuorrutettu, puhdistin harjalla ylimääräiset, odotin n. kymmenisen minuuttia jonka jälkeen pesin kädet, ja lopputulos on tässä.


Näin jälkiviisaana olisin valinnut samettijauheen alle lakan, joka ei kuivu yhtä nopeasti. Ei ihan joka kohtaan ollut jauhe tarttunut, ehkä joku paksumpi creme menisi tämän alla paremmin. Mutta ihastuin jauheen väriin ja siihen miltä se tuntui, eikä tämä varmasti jää viimeiseksi kokeiluksi ;)

Tässä on linkki suoraan tuotteeseen, ja alla olevassa kuvassa näkyvällä koodilla (RML91) saatte Born Pretty Storesta -10% alennusta kaikista tuotteista, ja lisäksi heillähän on ilmaiset toimituskulut ympäri maailman. Toimitusaika tosin on 3-5 viikkoa Suomeen.


In english: I got this velvet flocking powder for review from Born Pretty Store. On thumbs and ring fingers I have one coat of China Glaze Drastic, and on other fingers one coat of black creme polish and one coat of Color Club Red Velvet. After this I polished one finger at the time China Glaze Drastic, and then added flocking powder with tweezers that came in the package. Then I brushed of the excess, and after ten minutes I washed my hands, and the result you can see in the picture. With coupon code shown above, you get -10% at Born Pretty Store from all item's in your shopping cart, and they also have world wide delivery :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos mielikuvasta! Aika juhlavat kynnet siis ;)

   Poista
 2. On se kyllä ihme juttu, miten nää eri koristelutyylit alkaa miellyttämään omaa silmää kun tarpeeksi näkee. Aikaisemmin olen ollut sitä mieltä, että toi samettijauhe on ihan nounou. Mut nyt alan jo pohtimaan, että pitäiskö itsekin testata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama, en meinannut haluta tätä samettia ollenkaan :D Onneksi kokeilin, ihana siliteltävä pinta kynnellä ;)

   Poista
 3. Uiiih, ihanat pörrökynnet! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat ;)! mullakin on violettia jauhetta jemmassa, vielä en ole uskaltautunut kokeilemaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oih, violettia! <3 Nyt kokeilemaan, ei todellakaa ollut vaikeaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)