18 helmikuuta, 2013

Leimattua glitteriä

Nyt se on vihdoin toteutettu. En ole ennen leimannut glitterlakan päälle, vaikka niitä olenkin useissa blogeissa ihastellut. Itse omistan varmaan vain kaksi peittävää kirkaspohjaista glitterlakkaa, Color Clubin Candy Cane ja tämä China Glazen Full Spectrum. Jostain syystä ensin mainittu ei nyt houkutellut, niin käytin taas Full Spectrumia.

Eipä näistä oikein mitään sanottavaa ole, en ihan tiennyt kumpaa kuviota olisin leimannut, niin käytin molempia :D Ei kovin huono yhdistelmä, ajattelin jättää aksenttikynsiin enemmän pohjalakkaa näkyviin. Leimauksessa Konadin Black Pearl.Ei tullut kuvattua käytettyjä juttuja, mutta yllähän ne on mainittu. Ihanan kimaltavat nämä oli! Täytynee hankkia enemmän lisää tällaisia lakkoja :)

Huomiselle mulla onkin teille varattu varsinainen (epä)taidonnäyte. Yritin ikat printtiä, mutten ihan osannut :D Nämä postaukset tulee niinkin jäljessä, että ikatit on jo lähdössä pian pois kynsiltä, tässä postauksessa olevat häipyivät jo eilen ;)

16 kommenttia:

 1. woow ihanat täytynee varmaan itsekkin kokeilla! C:

  VastaaPoista
 2. Tykkään :). Onko tuo Black Pearl kovin erilainen, kun tavismusta? Oon pyöritellyt tuota ostoskorissa monesti, osaamatta päättää, tilatako vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Full Spectrum on kyllä jotain todella kaunista!

   Se on sellanen heijastava helmiäisenmusta, ei yhtä "syvä" kuin tavallinen vaikka yhtä tumma onkin :) Vitsi, mä osaan selittää hyvin :D En kyllä ole varma tarviiko molempia omistaa, mutta itselle tulee välillä tunne, että joku lakka haluaa nimenomaan helmiäismustan yllensä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)