03 maaliskuuta, 2012

31 Days Challenge, Day 14: FLOWERS

Sopivasti ajoittui tämä haastepäivä samoihin aikoihin, kun sain ensimmäiset kuivakukkani :) Niitä piti sitten ehdottomasti kokeilla käytössä, olen niitä muissa blogeissa jo ihaillut!

Ainoa suunnitelma oli, että etusormeen ja nimettömään pinkit ja liilat kukat, ja kynsilakan väri sitten toisinpäin :) Lisäksi huomasin, että mullahan oli tuollaisia pieniä strassikukkia, enkä ollut niitäkään käyttänyt. Tietysti perhoset tykkää kukista, siitä keskisormen idea. Olisi ehkä voinut erottua tuo perhonen paremmin, yritin auttaa asiaa vähän strassilla ;) Peukalosta sitten huomaakin, että siihen on jo väkisin keksitty jotain, pinkit leimaukset keltaisen päällä ei sitten miellyttänytkään mun silmää ;)

Nyt ei valitettavasti ole ulkokuvia, lakkasin nämä illalla, ja kuivakukkien päällä ei ilmeisesti ollut tarpeeksi päällyslakkaa koska "rispaantuivat" sitten hiustenpesussa :/ Pikkurillin kynsinauha näköjään siivoamatta, miten en ollut tuota huomannut... Tykästyin kovasti kuitenkin noihin kuivakukkiin :)


-Orly, Nail Armor
-Peukalo ja pikkurilli, IsaDora Mellow Yellow, 2 kerrosta, leimat laatasta m40 Konadin Psyche Pinkillä
-Etusormi, alla OPI Alpine Snow, 2 kerrosta, Dior Rose Vamp, 2 kerrosta
-Keskisormi, essie Mint Candy Apple, 2 kerrosta, leimat laatasta m40 Konadin valkoisella
-Nimetön, essie Lilacism, 2 kerrosta
-Orly, In a Snap, artisan Touch n Seal
-kuivakukkia, kukkastrasseja, 2mm strassit ja kukkafimot

Mukavan paljon on tullut jo osallistumisia arvontaan näin lyhyessä ajassa. Ihana lukea palautetta blogista, ja suunnitella seuraavia postauksia ;)

13 kommenttia:

  1. Voi kun tuli _taas_ nätit kynnet:)!

    VastaaPoista
  2. Oliko nuo kukat vaikeita laittaa? Tai onko ne jotenkin hauraita? Itsellä kun ei ole yhtään tuollaista vielä niin ajattelin kysäistä kun asia kiinnostaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne niin hauraita ollut, kuin olin ensin ajatellut :) Kuitenkin sen verran, etteivät olleet kaikki kestäneet hyrrässä, vaan terälehtiä oli irronnut. Ne on kovetettu jollain, mutta saattavat silti murtua. Itse en onnistunut yhtään rikkomaan :D Ne oli helppo laittaa märkään kirkkaaseen lakkaan, sai paineltua hyvin kynnen pintaa vasten kun hieman kostuivat siinä. Päällyslakkaa olisivat vaan tarvinneet useamman kerroksen, kun keskustat ovat sen verran koholla :) Nimimerkillä, maratonivastaus :D

      Poista
    2. Täytyy varmaan siis itsekin hommata noita jostain kokeiltavaksi. :)
      Ja parempi se perusteellinen vastaus, niin ei jää mitään epäselväksi! :D

      Poista
  3. Hih! Niitä tilaamiani värejä sitten! Ja ennenkaikkea, miksiköhän mieleni tekee sanoa, että tuo vihreäsävyinen on kiva? ;) No lila myös! Päädyn usein ostamaan liian vaalean pinkkiä ja lilaa ajatellen että jos vain vähän olisi sävyä ja sitten ovat sellaisia "oliko muutakin kuin aluslakkaa kynsissä" jollei laita 15 kerrosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olikin tämä postaus ollut jo viikon verran valmiina, ja hymyilin kun olit toivinut värikkäitä lakkauksia ;) Kiva kun sai jo yhden toiveen toteutettua :) Itse onnistun kans joskus ostamaan tosi haaleita lakkoja :D Mutta niitä käytetään sit ranskiksissa ;)

      Poista
  4. Noi kukat on kyllä kivoja, oon kuvitellut että niitä olisi tosiaan vaikea käyttää. Mutta ehkä tästä rohkaistuneena uskallaudun minäkin testaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa kokeilla, mä luulin kans et olis vaikeita muttei ollu :) Pinsettien kanssa varovasti laitoin :)

      Poista
  5. Mullakin on mielikuva että kuivakukat olisi vaikea käyttää, joten ei ole tullut ostettua niitä, vielä:D Myös nuo kukkastrassit on aivan ihania! Tykkään erimuotoisista ja värisistä strasseista, koska niitä on niin helppo laitella lakkauksen kaunistukseksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä kyllä tän kokeilun perusteella suosittelen, muistaa vaan läträtä sen päällyslakan kanssa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)