24 maaliskuuta, 2012

Teemaviikko: Inspiroidu eri maista! Päivä 6: Turkki

Jane toivoi turkkilaisia kynsiä tälle viikolle, tässä mun versio sellaisista :) Turkkiin en ole paljoakaan perehtynyt, eikä siitä juurikaan mielikuvia ollut. Inspiraatio saatu väristä, jonka miellän turkkilaisiin kankaisiin, samaten turkkilaisissa kankaissa on paljon hopeakirjailuja.

Samalla pääsin kokeilemaan ostamaani Trophy Wifea, joka on essien Dive Bar -kokoelmasta. Samasta kokelmasta ostin myös nimikkolakan, mutta se oli taas liian tumma mun mielestä näihin. Kuviokaan ei nyt ihan kaikkein turkkilaisin ole, mutta se kuitenkin runsas ja "koukeroinen" :D Tämä on muuten ensimmäinen kerta, kun kokeilin kokokynnenleimoja. Aiemmin kynteni ovat Konadin kuvioille olleet liian pitkät, nyt kun ovat lyhyemmät, nämä melkein riittivät. Vähän huomaa kynnen juuresta, kun yritin "lisätä" sinne kuviota eikä kohdistus onnistunut.

Nämä oli hankalat kuvattavat olivat hohtavuutensa vuoksi. Ensimmäinen on otettu seuraavana päivänä, siinä on etusormeen tullut jo kolhu. Mutta ainakin kaikki helmet oli vielä tallella ;)

-Orly, Nail Armor
-essie, Trophy Wife, 2 kerrosta
-leimat Konadin laatasta m73, Fab Ur Nailsin leimauslakalla Silver
-pisanmuotoisia strasseja ja microhelmiä
-Konad, Top Coat (jäi kuvasta)

Niinkuin vähän jo voi ehkä huomatakkin, alkaa itseä kyllästyttää tämä teemaviikko :D En ole tarpeeksi pitkäjänteinen tällaiseen, nytkin pitäisi jo päästä kokeilemaan kaikkea muuta mitä on pyörinyt mielessä. Mutta sinnillä mennään, nyt onkin huomisen kynnet jo valmiina. Mietein ensin, kehtaako niitä julkaista, mutta huomenna sitten näettekin erilaisen "taidonnäytteen" :D

8 kommenttia:

 1. Ihanan värinen tuo lakka! Mulla on tapana ensin kattoo kuvat ja lukee vasta sitten.. Joten meinasin jo kysyä pysyivätkö nuo koristeet pitkäänkin, mutta sitten luin eteenpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä nätti :) Mä teen just samoin, et katon ensin blogeista kuvat :D Joo, hyvin pysyi, niissä on päällyslakka päällä :)

   Poista
 2. Wau, nämä ovat ihanat! Tosi upeat :) Väreistä ei ehkä just Turkki tule mieleen, mutta joku arabimaa kylläkin, jotka käyttävät hienoja kankaita mekoissaan ja burkhassaan ^^

  VastaaPoista
 3. Jee, kiitos! :D Kyllä näistä mulle ainakin Turkki tulee mieleen, noi kukkakoukerot varmaankin tekee sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :D Kiva jos tulee mieleen, mulle tulee vain sohvatyynyt. Tosin voihan ne olla vaikka turkkilaiset sohvatyynyt ;)

   Poista
 4. Hienot! Tykkään tästä kokonaisuudesta ja varsinkin noista helmistä pisaran ympärillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kovin monesti en jaksakkaan noilla microhelmillä leikkiä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)