23 maaliskuuta, 2012

Teemaviikko: Inspiroidu eri maista! Päivä 5: Kiina

Tällä kertaa vuorossa Kiina. Idea lähti vaaleanpunaisen ja mustan yhdistelmästä, ja tahdosta maalata kiinalainen kirjain. En ollut myöskään ennen tehnyt tällaisia kirsikankukkia. Vaikka ne monesti mielletäänkin Japaniin, kasvaa niitä varmaan myös Kiinassa :D

Kynsillä on kahta eriä vaaleanpunaista. Pääosassa on tämän viikkoinen ostos, OPIn Steady as She Rose, ja vertailukohtana nimettömissä Panda-monium Pink Mitään leimailuja en näihin osannut ajatellakaan, että ihan käsivaralla mentiin. Valitsin helpohkot kuviot/kirjaimet maalata. Etusormessa lukee "auringonlasku" ja nimettömässä "ystävyys". Jotenkin ei ihan hahmotus pelnnut, ja eivät tuleet ihan niinkuin oli tarkoitus, mutta mulle se ei ole mitään uutta :D Virhearviointi sattui myös kirsikankukkien kanssa, olisi vain pitänyt tehdä lakalla keskiöt, niinkuin pikkurillin kahdessa kukassa. Nuo strassit oli vähän tyhmännäköiset.

Mutta tällaset Kiina-kynnet, kuvat on tietenki sitten yhtä syvältä kuin kynnetkin ;)
-Orly, Nail Armor
-OPI, Steady as She Rose, 2 kerrosta
-OPI, Panda-monium Pink, 2 kerrosta
-OPI, Strawberry Margarita
-OPI, Alpine Snow
-Kiss, Black
-pinkkejä strasseja
-Konad, Top Coat

Eilen ja tänään tuli pari ihanaa tilausta, mulla on sitten paljon esiteltävää maanantaina, tai ainakin alkuviikosta! Sain vihdoin muutaman kynsikiekonkin lisää, ja nyt on suurin osa lakoista kiekoilla. Ainaski "tärkeimmät" merkit, joita mulla on eniten. Ja pari silmämeikkiäkin on tällä viikolla tullut kuvattua, niistäkin lisää sitten myöhemmin :)

14 kommenttia:

 1. Tosi hienot kaikessa yksinkertaisuudessaankin!:) ja vaikka ilman strassejakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näin jälkiviisaana olisin jättänyt strassit vähemmälle ;)

   Poista
 2. Tosi hienothan nämä on :) Munkin on pitänyt muutaman kuukauden ajan kokeilla kirsikankukkia, en ole vielä saanut aikaiseksi... kohta voisi varmaan olla aika ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on vain se ajatus, kun ei tullut ihan sitä mitä lähti hakemaan ;)

   Poista
 3. Hienot!! Jostain syystä mulla ei oo näkynyt hallintapaneelissa sun blogipäivitykset pitkään aikaan, nämä olivat tästä teemaviikostakin ekat. Höh, mitä lie temppuilee. Toivottavasti nyt alkaa taas toimimaan kunnolla, etten missaa enempää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla taas on hallintapaneelissa sellaisia blogeja, joiden lukemisen oon lopettanut. Mutta kiva jos asia korjaantu ;)

   Poista
 4. tosi kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
 5. Minä täälä oon tuskaillut omien vaaleanpunaisten lakkojeni kanssa... Noi molemmat on vissin aika hyviä kun näkyy et ne on parilla kerroksella peittäny hyvin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä hyviä cremejä, tietyssä kulmassa saattaa aavistuksen kuultaa raja läpi, että tarkempi ja kärsivällisempi ihminen vois laittaa kolmannenkin kerroksen ;)

   Poista
 6. Mulle vaaleanpunainen + kirsikankukat ja vielä ystävyyden merkkikin huutaa ihan älyttömästi vain Japania :P Suloiset kynnet, kirsikankukat on aina ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulle tuli kans Japani enemmän mieleen kun nämä oli valmiit :D Ei vain pystynyt enää vaihtaa maata, kun oli kiinalaiset kirjaimet jo tehnyt ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)