20 maaliskuuta, 2012

Teemaviikko: Inspiroidu eri maista! Päivä 2: Thaimaa

Tällä kertaa innostuttu Thaimaasta. Vettä/taivasta, hiekkaa ja eksootista kukkaa :)

Pohjalla vetenä/taivaana on paremman värin puutteessa essien Mint Candy Apple. Sopii muuhun väritykseen kivasti, turkoosi olisi saattanut olla liian tumma. Kärkiin töpöttelin hopeista lakkaa, mutta ei se sieltä pahastikkaan erotu :) "Hiekkana" tässä on simpukkamurskaa, ja kukat on siirtokuvia. En oikein keksi näistä muuta kerrottavaa :D

Näistä ei ole ulkokuvaa, ei näyttänyt seuraavana päivänä enää kivalta, kun olin kuorruttanut murskeen päällyslakalla. Mutta hyvin ainakin pysyivät kiinni ;) Simpukkamurska on saatu Sanna Taralta.





-Orly, Nail Armor
-essie, Mint Candy Apple, 2 kerrosta
-Yves Rocher, Argent Céleste, töpöttely
-simpukkamurskaa (löytyy täältä) ja siirtokuvia/water decalseja
-OPI, DS Top Coat
-OPI, Drip Dry

Mulla olis paljon uusia lakkaostoksia esiteltävänä, mutta näytän kaikki sitten teemaviikon jälkeen. En viitsi "sotkea" näitä muilla kuvilla, ja ompahan sitten kunnolla esiteltävää kerralla ;) TD:llekkin lähtis tilausta, kunhan rahat siirtyy ensin PayPaliin. Olisi niin helppoa, jos sinne voisi siirtää rahaa verkkopankin kautta, muuten kuin laskuna/tilisiirtona... Ainakaan itse en ole tällaista vaihtoehtoa huomannut.

10 kommenttia:

  1. Tota paypaliin saa linkitettyä jotenkin oman pankkikorttinsa. Itse ainakin vaan maksan aina painamalla sitä "maksa" nappia ja sit hyväksyn touhun ja se on siinä. En tosin muista miten sen kortin sai sinne näppäiltyä sekaan, että ottaa aina automaattisesti suoraa kortilta.. sonnella voi olla neuvoja siihen. Se on tutoja kyllä paypalista tehnyt. Samoten playing with polish -salla on tehnyt tutoja. Niistä voisi löytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Näköjään electronin saa liitettyä, mutta ns. verkkomaksu ominaisuus puuttuu... En pidä noista parin päivän viiveistä, jotka maksutavasta riippumatta näyttää olevan.

      Poista
  2. Hauskat kynnet ja minusta tuo pohjaväri sopii tehtäväänsä erinomaisesti!

    VastaaPoista
  3. Onpa nätit! Vuosi sitten kävin itse ekaa kertaa Thaimaassa ja on hirveä kaipuu takaisin! Se lämpö, ne ihmiset ja maisemat.. Ja ruoka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Me ollaan mahdollisesti syksyllä menossa, tai ainakin jonnekkin päin aasiaa :)

      Poista
  4. Tää teemaviikko on kyllä ihana :) Matkailu on mulle tärkeää, joten tykkään tästä sen takia vielä enemmän. Nyt toivon sitten vaan Turkki -kynsiä... ;) Ihan pikku vinkkinä vaan :D
    Näistä tulee kyllä tosiaankin mieleen Thaimaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Katsotaan mitä tulee, vielä olis pari päivää auki :D

      Poista
  5. Ihanat tropiikin värit! Tekee mieli takaisin :)

    VastaaPoista
  6. Kiitti :) Tuli kyllä sellainen fiilis, että pitäis päästä rannalle :D

    VastaaPoista
  7. Ihanat!! Todellakin tulee Thaimaa mieleen =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)