16 maaliskuuta, 2012

Glitteriä, ei glitteriä

Luova otsikko jälleen :D En oikein tiedä mistä tämä ajatus lähti, se vain tuli. Kynsikriisissä parin lakkauksen poiston jälkeen piti saada väännettyä jotain. Katselin mun lakkoja, löytyiskö jotain mitä ei ole ollut koko kynsillä. Tuota China Glazen Platinum Silveriä mulla ei ole ollut kuin yhdellä kynnellä, niin tartuin siihen :)

Toisen puolen kynnestä lakkasin OPIn Servin' Up Sparklella. Siinä on hologlitteriä, ja isompaa holohexglitteriä, mutta ne isommat ei tahdo tulla sutiin asti. Niimpä tökein sitten yksittäin diamond glittereitä glitterlakan päälle, ja rajasin alueet Kissin Silver Glitter -lakalla.

Tässä on nyt monta kuvaa, ensin kuva tuosta pelkästä lakasta, jonka väri ei ehkä ole ihan tarpeeksi hopea tuossa sisäkuvassa. Halusin kuitenkin näyttää, miten kivasti levittyi tämä metallilakka :) Kahdella kerroksella peitti mukavasti, ja harjan vedot meinasi jäädä näkyviin, mutta ei mun mielestä häiritsevästi ollenkaan.Näiti oli hankala kuvata niin, että "alueet" erottuisi selkeästi, mutta kai näistä jotain käsitystä saa :)


-Orly, Nail Armor
-China Glaze, Platinum Silver, 2 kerrosta
-OPI, Servin' Up Sparkle
-Kiss, Silver Glitter
-OPI, DS Top Coat

Arvonta aikaa on jäljellä vielä tämä ja huominen päivä puoleen yöhön asti, 18. päivän puolella tulleita osallistumisia ei enää hyväksytä! Jos et ole vielä osallistunut, ylhäällä sivupalkissa on linkki arvontapostaukseen :) 

En varmaankaan ehdi olla huomenna paljoakaan koneella, joten katson loput osallistujat sunnuntaina aamulla, ja voittajan ilmoitan täällä sunnuntai-iltana :) Hyvää viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Yksinkertaiset, mutta tosi ihanat kynnet! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olivat vain aiottua yksinkertaisemmat :D

   Poista
 2. Siis tosi ihanat nuo glitterit, waaau. Toki ilmankin niitä on nätit mutta oon "harakka" - rakastan kimallusta, tosi kivat kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea että kaikki käytetyt lakat ovat saman sävyisiä, mutta erottuvat silti toisistaan. Sähän saat ihan just pistää pystyyn 200 lukijan arvonnan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulihan se 200 täyteen, mutta jos vähän aikaa pitäis taukoa seuraavaan :D

   Poista
 4. Todella kivat ja voisin kuvitella kokeilevani omiin nysiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä oli ihanan helpotkin tehdä, jos ei olis tarvinnut yksittäin tökkiä isompia glittereitä ;)

   Poista
 5. Wau, hienot! Tahtoo myös Platinum Silverin, hyvin näkyy levittyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pienellä kärsivällisyydellä sen saa kyllä nätisti kynnelle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)