04 maaliskuuta, 2012

"Top 10" kynsilakkani

Vihdoin päätin toteuttaa tämän haasteen :) Olen saanut sen jo jonkun aikaa sitten Kynsille-blogista, Nails first -blogista ja ihan äskettäin Passion for Nails -blogista. Nyt oli niin ihana auringonpaiste lakkojen kuvailuun ulkona, että halusin käyttää sen hyväkseni. Eihän lempparilakkoja voi esitellä "huonossa valossa" ;)

Vähän päätin soveltaa tätä haastetta, koska kymmenen valittuani huomasin puolet olevan OPIn lakkoja :D Otin sitten kymmeneltä eri merkiltä suosikkini, ja sitten pelkästään OPIlta kymmenen lempparia. Valinta oli kyllä vaikea, helpompi jos olis Top 50 lakat :D

Otin lakat useampaan kuvaan 3-4 ryhmiin, että erottuvat paremmin.

Tässä ensimmäisenä suosikit muilta merkeiltä:


essie - Shine of the Times, supersöpö lastulakka joka taittaa vaaleanpunaisesta vaaleanvihreään. Näyttää erilaiselta erilakkojen päällä, siksi onkin niin ihana :)

Flormar - U01, tämä tuo ihanan kultaisen hohteen minkä värin päälle tahansa. Yhtäkkiä tuli mieleen, että täytyypä kokeilla tätä mustan lakan päälle :)

Rimmel- Disco Ball, ensimmäinen glitterlakkani, joka on ihan suotta unohtunut hyllyyn. Kimaltaa kauniisti eriväreissä, helppo levittää koska glittereitä on paljon ja ovat samankokoisia.


Orly - Rock Solid. Tämä on ehkä lempparilakkani kaikista. Jos siis vain pitäisi yksiväriset kynnet tehdä, niin käyttäisin tätä. Graniitinharmaa, minihologlitterillä. Anteeksi mun termit, en ihan vielä osaa :D Tämä jättää rosoisen pinnan kynnelle, joka tuntuu päällyslakankin jälkeen. Siksikin niin jännä :)

Color Club - Wild at Heart. Kaunis tummanvioletti punaisella holoefektillä joka erottuu heikommassakin valossa. Siitä jännä, etten periaatteessa välitä tummanvioleteista enkä marjapuuronpunaisesta, tässä on molempia ja siltikin tykkään ;) Yhdellä kerroksella pärjää.

Leciel - Shiny Purple. Ilmeisesti duochrome lakka, kultainen violetti. Eipä paljoa sanottavaa, kuin että on nätti. Helppo levittää, nopea kuivumaan.

GOSH - Gold. Ihana kultainen lakka.


Chanel - Peridot. Tämä on niin jännä lakka, etten osaa edes kuvailla sitä :D Onneksi kuva on suht hyvä, että erottaa sen eri sävyt. Tämä on vaikea levittää, niinkuin monet muutkin metalliset lakat.

China Glaze - Avalanche. Kaunis liilan harmaa metallilakka, oon kokeillut tätä leimailussa, ja ainakin tummien värien päällä toimii.

Wet n Wild - Metallica. Pakkohankinta, koska on samanniminen kun mun all-time-favorite bändi :D Hieman liilaan taittava harmaa metallilakka. Tätä oli haastava levittää ilman että jää raitoja. Siksi on ehkä jäänyt liian vähälle käytölle, en edes tiedä onko blogissa koskaan näkynytkään kynsillä.

Sitten päästään (vasta) OPIn lakkoihin, voi sentään kun tästä tulee pitkä postaus :P Valinta oli tosi vaikea, mutta näihin nyt sitten päädyin. Mulla on muutama korkkaamaton lakka hyllyssä, niistä pari olisi väriensä puolesta kuulunut lemppareihin, mutten tiedä minkälaisia ovat kynnellä niin en niitä tähän ottanut.


Panda-monium Pink, Strawberry Margarita, Alpine Snow ja Lady in Black. OPIn cremelakat on todella helppoja levittää tasaisesti kahdella kerroksella. Joo, myös valkoinen :D Ihmettelen kyllä nyt itsekin, miten oon valinnut tähän vaaleanpunaisen ja pinkin, ne kun ei ihan ole mun suosikkivärejä ;)


Up, Front & Personal, ihanan vaalea kultashimmer, ei kovin peittävä mutta onneksi on helppo kerrostaa :)

Teal the Cows Come Home, kauniin värinen taivaansininen jossa on paljon hopeista minishimmeriä seassa.

My Private Jet, OPI väittää tätä sivuillaan mustaksi, mutta mun mielestä enemmän ehkä tummanruskea. Taittaa aavistuksen metalliseksi auringossa, ja seassa on jotain pientä hopeista hippusta.


DS Coronation, Ihana hopeinen hololakka. Vaatii 3-4 kerrosta täyteen peittävyyteen, mutta kuivuu nopeasti niin kerrokset voi lakata melkein samantien. Tässä on sellainen sateenkaariholoefekti, ei tosin kovinkaan voimakas. Mutta en olekkaan tätä auringonvalossa vielä omalla kynnellä nähnyt :)

Gone Gonzo!, Kirkkaassa lakassa hopeisia hexglittereitä ja sinistä glitteriä. Erittäin kimaltava, ja oon rakastunut tuohon väriin :)

Lucerne-tainly Look Marvelous - tummanharmaa shimmerlakka. mun mielestä tosi kaunis väri ja hohde tässä lakassa.

Huhhuh, pääsimpäs loppuun. Pahoittelen etten oikeasti osaa esitella lakkoja, siksi niistä yleensä niin vähän kerronkin. Mutta eiköhän ne termitkin pikkuhiljaa opi :)  Mutta ainakin sain tämän haasteen tehtyä! Haastan tähän edelleen seuraavat bloggaajat:


Belegwen
Yue
Anniksi
Anzq
Airi

Yritin valita sellaiset bloggaajat, jotka eivät ole tätä vielä tehneet :)

10 kommenttia:

  1. "olisi helpompaa valita top50 lakkaa" <- nauroin! Hassua :') Sinulla oli joukossa mukana 2 lakkaa jotka minäkin omistan! Wet n wildin Metallica ja Color Club Wild at heart :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä en olekkaan ikinä osannut päättää, ulkomaan lakkatilauksetkin on yhtä tuskaa kun pitäisi osata valita kaikista ihanuuksista :D

      Poista
  2. Ihania lempparilakkoja sulla!:) Ja kiitos haasteesta, teen sen mahdollisimman pian:) tulee vain vaikea valinta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jään odottelemaan, helppoa tämä tuskin on monellekkaan ;)

      Poista
  3. Nuo vaaleat hippu- ja hohtolakat on ihan must! Tuo jotain lisää mihin tahansa lakkaukseen ja toimii kaikkien värien päällä. Itellä on useempi eri merkkinen pullo, ettei vaan lopu :D Liukuväriinkin tuo jotenkin kivasti eloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä, varsinkin tuota flormaria oon laittanut liukuväreihin kun se ei peitä juurikaan :) Tuo essie muuten voiskin olla mielenkiintoinen liukuvärin päällä :)

      Poista
  4. Ihania lakkoja kaikki! :) Kuinka paljon omistat lakkoja (suunnilleen, jos et tarkkaa määrää tiedä;)?

    - Karo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! 150-200 :D Aion käydä ne jossain vaiheessa läpi ja esitellä täällä, mutta oon päässyt vasta alkuun ;)

      Poista
  5. Juu, olen minä jo tämän kertaalleen lukenut, mutta en ole kommentoinut. Mää niin himoitsen tota Essien Shine of Timesia. Ihania myös nuo Color Clubin violetti, Opin pinkki ja Opin kirkkaansininen lakka. ♥ Myös tuo Orlyn Rock Solid näyttää tosi mielenkiintosen väriseltä, mutta pelkästä pullosta vähän vaikea hahmottaa, että miltä se sitten loppujen lopuksi näyttäisi kynsillä. Mut siis ihania lakkaihanuuksia sulla~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo Rock Solid on kyllä veikeä, harmittaa, kun oon vain kerran vasta käyttänyt :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)