22 maaliskuuta, 2012

Teemaviikko: Inspiroidu eri maista! Päivä 4: Ranska

Anteeksi nyt vain, tämä oli vähän kaukaa haettua inspiraatiota :D Ranska -> ranskalainen manikyyri. Sen verran puolustelen, että miellän Ranskan myös omenoihin, joten siitä puolet tästäkin ideasta.

Tämä lakkaus on hetken aikaa pyörinyt jo mielessä, ja tähän välin sain sen "osuvasti" toteutettua ;) Ranskiksissa käytän aluslakkana Color Clubin Milky Whitea, mutta kyllä mun täytyy käyttää tämän päällä vielä varsinaista ranskislakkaa. Tällä kertaa se on OPIn Sit Under the Apple Tree, jonka nimestä koko ajatus tällaiseen ranskikseen lähti ;) Omenakynsissä selvyyden vuoksi kirkkaat strassit, ja muissa punaiset ja vihreät.

Kuvat on ilman salamaa, ja salamalla. Ensimäisessä kuvassa näkyy värit lähinnä oikeaa, kun taas kahdessa salamakuvassa näkyy lakan kaunis hohto :)

-Color Club, Milky White
-OPI, Sit Under the Apple Tree, 2 kerrosta
-OPI, Alpine Snow
-omenafimoja ja 2mm strasseja
-OPI, DS Top Coat

Oon sairastellut koko viikon, ja tänään olen vihdoin saanut aikaiseksi olla sairaslomalla. Äkkiä luulis, että se tietää paljon aikaa kynsille ja blogille, mutta ei sitä aikaa kyllä paljoa enempää ole. Puoli päivää kun torkkuu viltin alla ja niistää, niin ei paljoa tee mieli lakkoja ja putsareita haistella :P Meinaa olla vähän mielikuvitukseton olo, katsotaan mitä lopuista teemaviikon kynsistä tulee :D

11 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet!:D Oikein herkullisetkin, noiden omenien takia... Ja kyllähän näistä Ranska voi mieleen tulla;)

  Ps. Noista strassien väreistä vaan tulee _mulle_ mieleen Italian lippu:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tosiaan, en ajatellutkaan niiden olevan Italian värit :D Aattelin vaan, että näin keväällä nämä ei näytä enää jouluisilta ;)

   Poista
 2. Vähän hauskat! Rakastan <3 Mites muuten on, saako tosta Sit Under The Apple Tree:stä mitenkään peittävää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kahdella kerroksella ei meinannutkaan olla peittävää :P Oon käyttänyt tätä niissä höyhenkynsissä valkoisen päälle, täytyy vielä vaaleanvihreän päälle kokeilla :)

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet! Värit ja koristeet sopii hienosti yhteen! (:

  VastaaPoista
 4. Nää on jälleen kerran ihanat, oon tykänny tosi paljon tästä teemaviikosta :)

  http://somethinglikenails.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)