05 marraskuuta, 2012

Videotuto: Deep Black French Manicure

Nyt on vihdoin ensimmäisen videopostauksen aika! Arvonnan palautteessa toivottiin sekä tutoja että videoita, ja tarkoituksena on kyllä ollut tehdä molempia. Olen vain huono saamaan mitään aikaiseksi ;) Tällä kertaa hetken mielijohteesta laitoin kameran kuvaamaan samalla kun lakkailin, ja ajattelin katsoa mitä tulee. Tällaiset kynnet videolla nähdään:


Ajattelin ensin, että onko nämä liian yksinkertaiset jotta näistä viitsisi tehdä tuton, mutta päätin tehdä silti. En puhunut videolle, ja siksi se on äänetön. Olisi varmaan ollut mielenkiintoista kuunnella, kun taustalla mies pelaa Angry Birdsiä, ja muksut kannustaa vieressä :D Mitään sopivaa musiikkiakaan koneella ei ollut.

En jostain syystä saanut valittua videolle parempaa aloituskuvaa :P Mutta tässä se nyt on, pikkuvikoineen, mutta laitetaan kokemattomuuden syyksi ;) Videon saa klikattua isommaksi!


Toivoisin rohkeasti rehellistä palautetta videosta, mitä tykkäsitte? Jos innostusta riittää voisin tehdä näitä joskus lisääkin ;)

22 kommenttia:

  1. Aivan upeat! Ja tutokin oli hyvä :) En ookkaan ajatellut että ton smileyn vois tehdä koristelakalla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kiva kuulla, ja vielä kivempi jos oli jotain apuakin ;)

      Poista
  2. Ihan hyvä tuto. ois parempi jos kuuluisi äänet ja kertoisit itse mitä teet tai jos videolla ois joku biisi. Kuvakulma ja kuvanlaatu on minusta hyvät! Elikkä teehän vaan lisää näitä videoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ajattelinkin, että pitää ens kerran kuvata sillon, kun oon yksin kotona ;)

      Poista
  3. mäkin tykkäsin tutosta :) ainahan se on mukavampi kuunnella puhetta samalla,mutta se ei ole välttämätön :)

    kauniit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Itse tykkään katsoa videoita, joita ei ole pakko kuunnella, meillä on yleensä tarpeeksi äänilaitteita kotona yleensä päällä ;) Mutta jos vain uskallan, niin aion tehdä puheenkin kanssa ;)

      Poista
  4. Aivan upeat nuo kynnet! :) Tuto oli myös hyvä, mutta kun et puhu mitään niin joku musiikki voisi kenties olla hyvä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Kävi kyllä mielessä, että joku biisi olis kyllä ollu hyvä olla taustalla, mutta mun koneella oli vain jotain hissimusiikkia :D

      Poista
  5. Todella nätit kynnet ja videotuto oli myös todella hyvä! :)

    VastaaPoista
  6. Kauniit kynnet ja kiva tuto. Mun mielestä oli hyv idea laittaa väliin tekstiä, eli itse en kaivannut puhetta. Musiikki tietenkin elävöittää aina. Sellainen tuli mieleen parannusehdotuksena, että video voisi olla vähän dynaamisempi ja tiiviimpi. Eli toisin sanoen videossa voisi näyttää oleelliset asiat työvaiheesta ja sitten leikata kuvan joko seuraavaan tekstiin tai työvaiheeseen. Esim. se nail art -siveltimellä tehty pätkä oli nyt vähän pitkä. Ja tämä palaute siis siksi, että halusit rehellisiä mielipiteitä jatkon kannalta :) Oikeasti on tosi hienoa, että viitsit kuvata kynsienlaittoasi, menis kyllä itseltä pasmat sekaisin :) Jatka siis ihmeessä videoiden tekoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin halusin, ja myös juuri parannusehdotuksia, kiitos siitä :) Mietinkin useampaan kertaan, että onko juuri se pätkä liian pitkä, mutten osannut valita sopivaa kohtaa leikata :D

      Kyllä alkaa jo tuntua, että voisi tehdä enemmänkin videoita, tämä ensimmäinen vain jännitti niin kovasti kun ei tiennyt minkälaisen vastaanoton saa :D Kun kaikki omat ideat ei välttis muiden mielestä ole hyviä, ja lukijoita varten kuitenkin kuvaan ;)

      Poista
  7. tää oli tosihyvä, meinaan tehä tällaset kynnet illalla itelleni!

    VastaaPoista
  8. Aa, ite en ookaan ikinä hoksannut, että nail art lakoilla voi kivasti siistiä tuon reunan ja tuolta sivuiltakin vielä viimeistellä. Tää on taas tätä mun järjen loistoa. xD
    Kivan videon oot tehny. Äänet ois tietenkin plussaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Äänet on kyllä ehdoton parannuskohta seuraavaan ;) Hienoa, jos sait vinkkiä, itse oon yleensä rajannut nail art -lakalla. Siksi en ole kovin monella värillä ranskiksia tehnytkään, kun pitäisi löytää sopivan sävyinen lineri ;)

      Poista
  9. Tosi hyvän tuton olit tehnyt! Ja oi miten ihanan huolellinen olet <3 Itse kun olen niin pikkutarkka, niin ihana nähdä etten ole ainoa :D

    Kuvakulma oli videossa erittäin hyvä! Ja samaa mieltä muiden kanssa äänen suhteen, eli musiikkia tai puhetta olisi kiva lisätä videoon. Tai vaikka sitä Angry Birds taustameteliä teiltä kotoa :DD Pitkät pätkät voisi tosiaan pätkästä pois :) Toivottavasti teet jatkossakin videoita, näitä on aina niin kiva katsella :)

    Sulle olisi tunnustus <3
    http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/11/a-blog-with-substance.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Kun ei ole niin tarkka käsi, niin saa käyttää paljon aikaa "hiomiseen" ;D

      On kyllä mukava kuulla, että kuvakulma kelpaa. Se oli itsellekkin mukava, ei vahingossa näy kameralla ja näkee kynnetkin itse hyvin :) Oon kyllä saanut nyt niin rohkaisevaa ja rakentavaa palautetta, että taatusti jatkan videoiden tekoa!

      Kiitos myös tunnustuksesta <3

      Poista
  10. Videoita on aina kiva kattoa:) Kamalaa, en kyllä ite jaksais ikinä noin kauan tuhrata yhden kynnen kanssa ja siistiä rajoja;) turhautuminen tulis...
    Mua yllätti jotenkin sun kunsien käyryys! Kuvissa oon saanu semmosen kuvan et ne on melko suorat:o hah, kaikkeen mäkin kiinnitän huomiota..
    Mä tykkään muutenkin katsella videoita ilman ääniä joten hyvähyvä!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä tietysti kuvaan mun kynnet mahdollisimman edustavasta kulmasta ;D On ne melkoisen kaarevat jo joka suuntaan, kun ovat niin pitkät... Yritän viilailla etteivät olisi sivusuunnassa niin käyrät, itse taas tykkään, kun kaartuvat pituussuunnassa. Paha olla tykkäämättä, kun sille ei mitään itse voi ;)

      Mä oon tässä mietiskellyt, että voisin seuraavan videon yrittää sekä puhua, että tekstittää näin. Silleen niitä vois katsoa kummin haluaa, joko äänillä tai ilman :)

      Poista
  11. Ihana ranskis! Niin siisti ja huolella tehty. Yksinkertainen on monesti kauneinta <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Oon samaa mieltä yksinkertaisuudesta, sitä ei vain aina tajua lopettaa ajoissa ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)