12 marraskuuta, 2012

Metallinen tribaali

Nyt tuntuu olevan jotenkin liikaa kerrottavaa, postauskin venyi ihan mahdottoman mittaiseksi. Kuviakin tähän postaukseen on otettu monta, ja sekalaisissa olosuhteissa :D

Sissi oli lakannut kyntensä essien Blancilla, ja itsekin alkoi tehdä mieli pitkästä aikaa valkoisia kynsiä. Ja vielä kun huomasin, että essien Blanc ei ole ollut mulla vielä koko kynnellä lainkaan. Käytin sitä pilvimaniin, ja kerran olen yrittänyt tehdä sillä ranskiksen. Ranskiksen tekoon se on kuitenkin liian ohutta, siksi varmaan unohtunut koko lakka.

Tämä on sillä Suomen sudilla, eli ihanteellinen levittää näin leveälle kynnelle. Tämä oli lisäksi koko kynnelle lakattaessa mukavan ohutta, ei phasti kasaantunut eikä raidoittunut. Kolme kerrosta tarvitsi kuitenkin laittaa että sai tasaisen pinnan. Mutta tästä lähin Alpine Snow saattaa jäädä mulle vain ranskiksiin, mihin se on kyllä huippu ;)

Halusin ehdottomasti leimata näihin ohuen tribaalikuvion China Glazen Harmonylla. Leimasin kuvion aavistuksen reunaan, ihan tarkoituksella ;) Mun mielestä näistä tuli tosi kivat, ja olinkin näillä puoli vuorokautta tällaisenaan :) Ei välitetä tuosta nimettömän tyvestä, sille kävi sarja erinäisiä vahinkoja, jotka sain auttavasti paikattua :D Leima heijastaa jännästi koska on metallinen, eikä näy kuvissa ihan kokonaan.
Näihin tuli jo muutamassa tunnissa kärkikulumaa, ja olin kahden vaiheilla uusinko lakkausta vai en. Tykkäsin näistä kuitenkin niin paljon, että päätin vain töpötellä kärkiin lisää valkoista ja kokeilla sopisiko näihin muutama strassi. Tykkään näistä vielä enemmän näin!Kokeilin vähän erilaisia kuvakulmia kynsistä, koska nuo strassit on niin reunassa, että mun kaarevalla kynnellä ne ei olisi "normiasennoissa" näkyneet hyvin. Kuvasin ne myös mun pikkuruisessa lightboxissa, siksi hajuvesipullo rekvisiittana, kun en saanut muuten sormia pysymään oikein :D On muuten ihan mun lemppari hajuvesi, en voisi enää elää ilman tätä :D Tässä vielä käytetyt lakat ja laatta, strassit puuttuu kuvasta kun ehdin kuvata nuo ennen lisäyksiä.


-Color Club, Stuck on You
-essie, Blanc, 3 kerrosta
-leimat laatasta A42, lakkana China Glazen Harmony
-(2mm strassit)
-Seche Vite

Tämä olikin toinen postaus tälle päivää, kun nyt vaan oli (liikaa) aikaa kirjoittaa :D Huomenna uusin taas lakkaukset, kun ei nämä tule kärjistä pysymään.

Kumpi versio oli teidän mielestä kivempi, strasseilla vai ilman? Entä näyttääkö nuo "erilaiset" kuvat hassuilta, vai onko ne parempia kuin yleensä? En itse osaa oikein päättää, sitä kun tottuu tekemään asiat tietyllä tavalla, niin kaikki muu tuntuu ihan typerältä :D

18 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet!:)
  Tykkään enemmän lakkauksesta strasseilla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ne kyllä korostaa leimaa kivasti :)

   Poista
 2. Kyllä nuo strasseilla on vaan makean näköiset (:

  VastaaPoista
 3. Toi väriyhdistelmä on yks mun lemppareita kynsillä! Ja toi kuviokin sopii niin hyvin. Eli tuo Essien lakka on parempi koko kynnen lakkaukseen mitä Alpine Snow? Pitääkö mun käydä ostaan tämäkin kuten kävi sille Sugar Daddylle? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä tuli munkin suosikkeja kyllä :) Mun kokemuksen mukaan on parempi, ei kai se selviä omalla kohdalla kuin testaamalla ;D

   Poista
 4. Erittäin kauniit, leima ja värivalinnat on ihan täydelliset. Strasseilla näyttää viimeistellymmältä. Jollain tapaa talvisen oloiset kynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrankin yhdistelmä toimi paremmin kuin ajatuksissa ;)

   Poista
 5. Kauniit ovat! Ja uudet kuvakulmat tuovat kivaa vaihtelua postauksiin :) Pitäisköhän munkin tilata pari CG:n Romantique-sarjan lakkaa leimauspuuhiin, niin moni on niitä kehunut...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kyllä mä suosittelen näitä, tämä ehkä oli vähän liian ohutta kuviota tälle lakalle, mutta vähän huolellisemmin laitettuna olis varmaan suoriutunut vielä paremmin ;)

   Poista
 6. Hillittömän kauniit kynnet! Ilman strasseja tyylikkäät ja hienostuneet, strasseilla enemmän rock, pikkujouluihin tai muuten iltamenoille. Tykkään molemmista. Sikäli ikävä juttu katsoa noita, että Essie ja CG taisivat mennä MustHave-listalle :/ Ja se lista alkaa olla kiitettävän mittainen vaikka vain muutama viikko sitten sain sen tyhjäksi, hetkeksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Itsekin tosiaan pidin molemmista versioista, meinasin lisätä vielä glitteriä, mutta se olis ollut jo liikaa :D Se on kyllä huonona puolena, kun kynsiblogeja lukee, mutta toisaalta saattaa sieltä listalta karsiutua joskus jotain poiskin :)

   Poista
 7. Ooh, ompa kauniit kynnet! Mustakin vielä kivemmat kun lisäsit nuo strassit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Eikö se niin mennyt, että aina voi lisätä jotain pientä ;)

   Poista
 8. Aivan ihanat :) Mun mielestä ne on kivat ku lisäsit nuo strassit :) Vaikka ilman niitäkin kyllä nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä se munkin mielestä on strasseilla kivempi :)

   Poista
 9. Aivan ihanat strasseilla tai ilman! Hyvä väriyhdistelmä. Ja aika hyvin sopii tuo rekvisiittakin kuvaan värinsä puolesta :) innolla ootan millaset kynnet keksit sinne juhliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja en ollut ajatellutkaan pullon sopivan väreihin, olisin voinut pidellä sitä vaikka vihreänkin lakkauksen kanssa ;) Odota vain, itsekin odotan innola mitä keksin :D Ainakin tänään tuli postissa tosi kivoja niittejä, jos niistä jotain kokeilisi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)