09 marraskuuta, 2012

Postaan, en postaa, postaan...

Nämä oli useamman tunnin harkinnan alaisena, että viitsinkö näin rumia kynsiä postata ollenkaan :D Tai ei nämä työkavereiden mielestä rumat olleet, omasta kyllä. Viihtyivätkin kokonaiset kahdeksan tuntia kynsillä :D

Syntilaatikosta nousi tällä kertaa Rimmelin Posh Trash, jonka oletin olevan shimmerinen vaaleanruskea. Se olikin ihan metallinen, ja mun into loppui lyhyeen. Ajattelin mustan leiman pelastavan tilanteen, mutta ei kai se nyt, kun ei leimauskaan sitten sujunut ;)

Siitä pumppupullosta missä mulla on asetonia, meni vieteri poikki. Käytin sitten X-tran putsaria, mutta sen jäljiltä jäi leimaan enemmän aukkoja. Pahimpia paikkailin pikkuruisella dotting toolilla, mutta keskisormen leima tärähti niin pahasti ettei sitä pystynyt oikein pelastaa. Ei ollut aikaa aloittaa alustakaan kun piti töihin mennä. Tungin näihin silti strassit, jos katse hakeutuisi niihin enemmän ;) Kuvat on jotenkin hämmentävän punertavia, kaiken muun hyvän lisäksi :P
-Color Club, Stuck on You
-Rimmel, Posh Trash, 2 kerrosta
-leimat Konadin helmiäismustalla XL-laatasta M
-vaaleanpunaiset 2mm strassit
-Seche Vite

Nämä ei ollet yhtään mieluiset. Leima ei mun mielestä sopinut, vaikka olisi onnistunutkin. Oli mulla toinenkin syy ottaa nämä nopeasti pois kynsiltä, katsokaa mitä sain eilen postissa <3


Rikoin tahallisesti mun ostolakkoa hieman, muttakun OPIn Suede ja Rising Star ;D Siitä asti kun huomasin Belegwenin blogissa tämän lakan, oon toivonut sitä. TD:llä ei ole ollut, enkä nyt oikeastaan sen kummemmin ole sitä etsinytkään, kunnes näin ~M~:n blogissa postauksen, jossa sitä kaupattiin. Kyselin onko se vielä vapaana, ja olihan se! Hän oli myös käynyt katsomassa mun toivomuslistaa, ja kysyi haluanko myös Russian Navy Sueden. Että haluanko?! Puolisen vuotta kateellisena himoinnut näitä Suedeja, mutten ole saanut aikaiseksi alkaa yksittäin tilamaan kovalla hinnalla eBaystä. Nyt sekin on mun <3 Tiedän siis, millä tänä iltana lakkaillaan ;)

12 kommenttia:

 1. Joo siis ihan kauheet :D Leimaukset on paremman näköset kuin mulla varmaan koskaan :D
  Ite varmaan kulkisin sormet ojossa kaikille niitä esitellen jos olis tuollaiset kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas yritin piilotella näitä :D Yleensä en ole kauhean tietoinen mun kynsistä, mutta nyt olin :D Mä taas toivon, että olisin yhtä hyvä käsinmaalailussa kuin sinä ;)

   Poista
  2. Haha, en tiedä mitä maalailuja oot kattonut :D En kyllä koe olevani kovinkaan taitava siinä hommassa, tai edes harrastavani sitä kovinkaan usein :D Mutta kiitos!

   Poista
 2. Mä muistankin kun kirjotit himoitsevas tuota lakkaa. Onneksi nyt vihdoin sait sen itelles! :D Musta tuo X-tran poistoaine on hirvittävän öljyistä, joten ei ihme että se aiheutti enemmän laikkuja. Hyvin sait kuitenkin paikattua. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttavasti, mutta kiitos ;) Olin X-traan ihan tyytyväinen, kun leimailin vain Konadin vihreällä päällä Konadin pikkuleimoja :)

   Poista
 3. Johan nyt:) Pikkukuvista katsoen ei löyty mitään vikaa, tosi kauniit kynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos silti ;) Ehkä nämä on kerrankin paremman näköiset kuvassa ;D

   Poista
 4. Minustakin nuo kynnet ovat tosi hienot ja tyylikkäät. Olisin ikionnellinen jos saisin itse jotakin tällaista aikaan. Ihana tuo Rimmelin Posh Trash. :)

  Itsekriittisyys on kyllä nyt täällä vähän liian korkealla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ehkä sitä joskus voisi pitää turhan kriittisyyden omanakin tietona :D Sitten tulee vain aika lyhyt teksti jos ei itse keksi mitään hyvää sanottavaa ;)

   Poista
  2. Minusta sinulla on vain aina niin ihania kynsiä ja koristeluita, että itse en keksi niistä mitään kriittistä sanottavaa. Keep up the good work! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)