02 marraskuuta, 2012

Hänen Majesteettinsa salaisessa palvelussa

Piti todellakin saada se mun kolmas ja viimeinen Skyfall-lakka kynsille, On Her Majesty's Secret Service. En odottanut tältä yhtään enempää kuin World Is Not Enoughiltakaan, ja onneksi en. Kolme kerrosta oli vähän siinä ja tässä että riittääkö. Päätin että se riittää. Väri ei oikein herätä mitään tunteita, ihan kiva se on, ja vaikea sanoa minkä värinen :D Lakka itsessään on harmahtava, seassa paljon ainakin kultaista, sinistä ja vihreää glitteriä.


Tähänkin piti saada leima peitoksi, ja mun mielestä tähän sopi kivasti leimauslakaksi China Glazen Adore. En tiedä mikä ero on "teal"illä, turkoosilla ja sinivihreällä, mutta ehkä tämä on jotain noista :D Tämä on niin ihana väri, että saattaa päästä yksinäänkin kynsille joskus! Valitsin kuvioksi tuollaisen hieman korumaisen ja mun mielestä aavistuksen merellisen kuvion. Tykästyin näihin kynsiin, leima ei ole niin silmiinpistävä, ja tekee lakkauksesta kivemman värisen :)

Laitoin turkoosien strassien puutteessa vaaleansiniset, jotka taas päällyslakan jälkeen näyttävät sameilta ja harmailta paiseilta. Tällä kertaa tyydytään sisäkuviin, en ehtinyt näitä valoisan aikaan koristelemaankaan :)
-Color Club, Stuck on You
-OPI, On Her Majesty's Secret Service, 3 kerrosta
-leimat laatasta A29, China Glazen Adorella
-vaaleansiniset 2mm strassit
-Polishield

Tänään pitäisi taas uusia lakkaukset, kun fuskasin eilen päällyslakan kanssa enkä levittänyt sitä kärjen yli. Oon yrittänyt opetella, mutta saan vain jotenkin hassunmallisen näköiset kynnet aikaiseksi. Eli nämä on jo auttamatta kuluneet kärjistä. Toisaalta hyvä niin, pääsen nopeammin testaileen Unpredictablea :D

2 kommenttia:

  1. Värit kyllä passaa kivasti yhteen tässä. Mullakin tuo kynnen yli lakkaaminen on vähän haaste. Tuntuu että sitä päällyslakkaa on kaikkialla muuallakin kuin vain kynnen kärjissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon ajatellut, että riittää kun levitän varsinaisen lakan kärjen yli, sillä yleensä lakkaus kestää pari päivää, enempää ei samoja jaksaisikaan katsoa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)