31 lokakuuta, 2012

Syksyn värejä, ja ostolakkolaisen piristys

Nyt on näytillä kynnet, joissa en ihan parhaiten viihdy, mutta tulipahan tehtyä. Ja samalla saapuneesta tilauksesta on kaksi lakkaa pelastettu joutumasta syntilaatikkoon ;)

Halusin kynsille ekaksi OPIn The World is not Enoughin. Mainitsinkin eilisen postaukseni lopussa pettyneeni tähän lakkaan. Tästä Skyfall-kokoelmasta oon aiemmin kokeillut Live and Let Die:ta, joka oli värinsä puolesta pettymys. Tämä taas ei peittänyt kolmellakaan kerroksella, vaan tietysti kulmasta kärjet kuultaa vielä läpi. Värikin oli aluksi mun mielestä aikuismaisesti "tyhmä", mutta totuin ja lopulta ihastuin siihen tuntien kuluessa ;)


Mulla oli heti mielikuva tästä kultaisen leimauksen kanssa, ja samalla pääsisin itse kokeilemaan China Glazen Passionia leimauksessa, että onko se niin hyvä kuin puhutaan. Joo, on se <3 Mun aikaisempi kultainen leimauslakka jätti aukkoja, tämä ei niinkään. Huolellisemmalla leimauksella olisi varmasti saanut vielä paremman tuloksen. Ja mikä parasta, tämä ei levinnyt Polishieldin alla, niin kuin Konadin lakat :)

-Color Club, Stuck on You
-OPI, The World is not Enough, 3 kerrosta
-leimat XL-laatasta M, lakkana China Glazen Passion
-Polishield

Nämä oli mun makuun liian huomaamattomat. Tein näistä tarkoituksella hillityt, koska esiteltiin meidän laboratoriota muille teollisuusalueen laboranteille. Kuulin yhtäkkiä eilen, että mä saan tänään pitää "alkuesittelyn" parikymmentä sivuisesta PowerPointista, ja ehdinkin tutustua siihen kokonaisen vartin :D Joka labrasta osallistui tapaamiseen kolme, että ei onneksi sen suurempi ryhmä ollut :D

Takaisin blogin aihepiiriin ;) Tässä on nyt SE TD:n tilaus, jonka ehdin tehdä ennen ostolakon aloittamista. Nyt kun mietin, olisi saanut pitää sisällään jännitävempiä lakkoja, mutta pää oli varmaan ihan tyhjä tilausta tehdessä, ja tällä kertaa ei kassallekkaan mahtunut kuin kahdeksan lakkaa.

China Glazen Romantique-kokoelmasta tilasin lakkoja ainoastaan leimaustarkoitukseen, ja meinaankin päästää ne pois syntilaatikosta kunhan olen lakalla leimannut. En usko että nämä päätyvät koko kynnelle asti. Kuvassa vasemmalta alkaen: Passion, Joy, Harmony, Devotion ja Adore.

OPIn Skyfall-kokoelmasta On Her Majesty's Secret Service ja The World id not Enough joka yllä jo nähtiinkin. Olin päättänyt etten tarvitse China Glazen Bohemian-kokoelmasta mitään, mutta niin vain tämä on jo toinen lakka jonka kokoelmasta tilaan, Unpredictable. Nyt kun katson tuota pulloa, en voi kuin hämmästellä miksen ole tilannut aiemmin :D

Tämän tilauksen myötä mun China Glazet muuten lähes tuplaantui, en niitä kovin montaa omistanut aiemmin :D Näistä lakoista seuraavaksi kynsille päätyy On Her Majesty's Secret Service, niin katsotaan lunastaako se mun odotukset ;)

10 kommenttia:

 1. Nätit kynnet ja ihania uusia lakkoja!

  VastaaPoista
 2. mietin tässä vaa, että kun tuolla td:n sivuilla on tossa ku on tilaamassa että state nii siihen voi laittaa vaan amerikan tai kanadan, nii miten se toimittaminen onnistuu suomeen, jos ees voi? :D ja ite en ainakaan löytäny tuolta opeja?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en löytänyt enää opeja sieltä eilen. Ilmeisesti ovat vetäneet pois myynnistä niinkuin kävi vuosi taaksepäin. Mutta jos haluat sieltä muita lakkoja tilata, niin jätä State-kohtaan se mikä siinä on oletuksena (mulla ainakin) Other/None. Sillä pitäisi onnistua :)

   Poista
 3. Mä tilasin just samat lakat tuosta Skyfall kokoelmasta ja kirjoitinkin just tänään että rakastuin tuohon The world is not enouhgiin:):D hauska miten toiset inhoaa sitä:) mä oon aina kaikessa näköjään eri mieltä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinki lukemassa, jännä miten eri kokemukset meillä siitä oli, mä en taas tykännyt koostumuksesta :D

   Poista
 4. Oi mitä lakkoja! Mä olin jo päättänyt, etten halua noista Skyfall-kokoelmasta mitään, mutta te muut bloggaajat teette ajatuksen lähes mahdottomaksi... :D
  Kannattaa muuten kokeilla vesimarmorointiin noita Romantique-sarjan lakkoja, siihenkin ne toimii kuin unelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan värikkäitä taas vaihteeksi tuli tilattua ;) Vähän aikaa kun vielä katselet swatcheja niin joudut kyllä jotain siitä kokoelmasta hankkia :D Mua periaatteessa kiinnostais se Living Daylights, mutta toisaalta en halua sitä :P Ehkä se on hankittava vielä jos osuu kohdalle.

   Kiitos vinkistä, heti kun sanoit, muistinkin että olit niillä marmoroinutkin :) Saa nähdä millon uskallan taas yrittää :D

   Poista
 5. Harmony ja Joy ovat kauniita kynnellä. Kokeile ihmeessä myös siihen tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ihan siihen mihin ne on tarkoitettu? ;) Kyllä varmasti päädyn ihan varsinaisesti lakkailemaankin niillä, ainakin Devotionilla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)