04 lokakuuta, 2012

Miss Conduct

Mulla on pyörinyt eräs syksyinen lakkaus  mielessä jo viikon. Oon kuitenkin "keksinyt" koko ajan kaikkea muuta, niinkuin eilenkin :D Eilen tekosyynä oli se, että kun istutin tulppaanin sipuleita, huomasin että muutama lilja vielä sinnikkäästi kukki, ja tuo mun uusi Orly oli ihan niiden värinen :D Sitä siis kynsille, yritin kuvata liljojen kans kynsiä, mutta kaikki kuvat oli jotenki tärähtäneitä. Tässä kuitenkin sisäkuvat, lakkana Orly Miss Conduct.Ihanan kimaltava lakka. Rakastuin väriin, ja on melkein jopa upeampi, kuin OPIn DS Extravagance. Voisin jossain vaiheessa tehdä vertailun, jos on kiinnostuneita ;) En tosin tiedä leimaako tämä hyvin, täytynee kokeilla. Tähän kuitenkin ajattelin kokeilla Lady of the Lakea kokokynnenleiman muodossa, mutta eihän se erottunut juurikaan. Saa tosin lakan näyttämään tummemmalta, ja tekee kynsille jännän näköisen pinnan. Ulkokuvissa lakan väri on oikeampi.
-Orly, Bonder
-Orly, Miss Conduct, 2 kerrosta
-leimailussa a england - Lady of the Lake, ja Magnon XL-laatta M
-Seche Vite

Mä vaan tykkään tuon Orlyn nimestä :D Vaikka onkin vähän hävytön, misconduct kääntyy suomeksi mm. "aviorikos" ;)

Olin näissä lakkauksissa jopa kaksi päivää, vaikka olivatkin vähän tylsät. Eilen ei vain ollut aikaa kynsille, ja ne olikin pysyneet hyvänä. Nyt on kynsillä vihdoin se syksyinen suunnitelma, ja melkein jopa onnistuikin ;)

20 kommenttia:

 1. Oi ristus miten hieno! Katoin ensin pikkukuvasta, että extravagance mutta on kyllä tosi upea. Täytynee saada tämä.

  VastaaPoista
 2. Ei apua, tää on ihan mieletön :o Tää ois kyllä melkein pakko saada....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea se on, ja kuvat ei ainakaan tätä imartele ;) Oli vielä helppo poistaakkin, vaikka ensin epäilin mitenköhän se lähtee.

   Poista
 3. Upean värinen lakka, siis aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Jos omistan jo DS Extravagancen ja DS Reflectionin en tarvitse tätä, enhän!?! :D Vau mikä lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et sä ehkä "tarvitse", mutta voitko elää ilman tätä? ;D

   Poista
 5. AIVAN ihana lakka :) Pakko hankkia tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ;) Itse aloin himoita saman kokoelman muita lakkoja :D

   Poista
 6. OOOOOOOH! Kaunis! :--)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 7. Oi vitsi kuinka upea lakka! Minun silmääni näyttää enemmän DS Reflectionilta (joka on muuten lähdössä minulle seuraavassa tilauksessa 8)). Tätä tuskin tarvitsee sitten enään ostaa kun DS Extravagancekin löytyy jo kokoelmasta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kimalluksen määrä oli kyllä jotain niin ihanaa :D Ajattelin tosiaan tehdä tästä vertailun, ja otan siihen vaikka DS Reflectionin mukaan ;) Multa löytyy myös nuo molemmat mainitut DS:t. Tässä postauksessa sisäkuvien värit ol luvattoman kehnot, niin sitten näkee kaikki ainakin samassa valaistuksessa ;)

   Poista
 8. Ihana Orly, mulle on kanssa tulossa tämä. 8] Ja juu kiinnostaa vertailu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voinut jättää tilaamattakaan, kun näin tän TD:llä, kun täytin "viimeisen lakan" paikkaa :D Onneksi otin. Kiva kun oot kiinnostunut, itse haluan vertailun tehdä, ja samallahan sen kuvaa sitten tänne ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)