01 lokakuuta, 2012

Musta-puna-valkoiset kelmuttelut

Nyt on taas pitkästä aikaa sellaiset kynnet, joissa voisin olla vaikka aina ;) Mun piti nopeasti saada edellisten lakkausten tilalle jotain muuta, ja aloin lauantaiaamuna lakkaamaan kynsiä uudestaan :D Ajattelin käyttää taas kelmua, kun valkoinen-punainen -yhdistelmä on ollut mielessä edellisistä kelmukynsistä lähtien. Päätin yhdistää tähän myös mustaa.

Nyt kun kynsiä on pari päivää tuijottanut, olisin voinut tehdä niin että laitan mustan ja valkoisen alle, ja niiden pälle punaisen. Näissä on nyt kaikissa punainen alimmaisena :) Otin monta kuvaa, oikeastakin kädestä, jossa puna-mustat erottuu parhaiten.

Laitoin näihin päälle leimaukset, ja valitsin tuon ihanan tribaalikuvion jota olen käyttänyt ennenkin. Laitoin leimat niin että joka kynnessa on nyt sitten punaista, mustaa ja valkoista ;)


-Orly, Bonder
-OPI, Big Apple Red, 1 kerros
-OPI, Alpine Snow
-OPI, Lady in Black
-tuorekelmu
-leimat Magnon laatasta A42 Konadin mustalla ja valkoisella
-Seche Vite

Muutama kuva :D Leimat olisi voineet onnistua paremmin, mutta itse rakastuin näihin kynsiin silti ;) Nyt parin vuorokauden jälkeen pitäisi malttaa vaihtaa lakkaukset, jos en sitten päätä vain paikata kärkikulumia ;)

7 kommenttia:

 1. Mäkin voisin pitää tällaisia kynsiä aina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Tämä väri yhdistelmä on vain mieleinen ;)

   Poista
 2. Siis aevan mahtavat! Rakastan :) Kelmuttamalla saa kyllä niin hienoja!
  En olekaan älynnyt, että noi A-laatat on MagnoNailsin, vai? Mullakin meinaan on Mimaxilta tilattuja A-laattoja ja luulin että ne on vaan jotain A-sarjaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mä en itseasiassa tiedä tämän sarjan valmistajaa, jos joku tietää saa kertoa ;) Samanlaisia A-sarjan laattoja myy Magnon lisäksi ainakin Chez Delaney ja tosiaan MiMax. Itse olen omani tilannut Magnolta, siksi sen mainitsen :)

   Poista
  2. Aaa, okei. Mulla itsellä ei oikein ole tuttuja kuin Konadin ja Bundle Monsterin laatat, ja aattelin että jos nää on kanssa nimeltään sitten Magnon laattoja :D

   Poista
 3. leimaukset sopii noihin kynsii tosi hyvin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sopi jopa paremmin, kuin suunnitellessa oli mielessä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)